Nyheter

Stängt p.g.a. vattenläcka

Det har uppstått en stor vattenläcka i närheten av skolan, vilket gör att vattnet kommer stängas av under tiden felsökning och reparation pågår. Ingen vet hur lång tid det kommer att ta. Eftersom det finns risk att det tar flera dagar, så är vi tvingade att stänga skolan fr.o.m. i eftermiddag 30 november och resten av veckan. Däremot kommer vi att ha Öppen skola den 1 december för de som anmält sig till inriktning DJURVÅRD. Mejl har gått ut till alla anmälda!

Lediga tjänster

Dekorativ bild.

Just nu söker vi en biträdande rektor till Tenhults naturbruksgymnasium. Vill du bli en av oss och arbeta i ett härligt team med god gemenskap vid ett av Sveriges äldsta naturbruksgymnasium?

Öppen Skola för dig i åk 9

Vacker och frodig betesvall i grönt möter ljusblå himmel i horisonten med vita molntussar och tvärs över bilden står det öppen skola

Öppen skola vänder sig till dig som går i nian som är nyfiken på vår skola och utbildningar och som vill besöka någon av våra inriktningar inför det kommande gymnasievalet. Under hösten och vintern visar vi våra inriktningar vid flera tillfällen.

Ansökan – Gymnasievalet 2023

Elev och lärare tittar och pekar på en vägskylt med olika yrken inom naturbruksbranschen.

Viktig information, datum och tider inför ditt gymnasieval! Du vet väl om att du har möjlighet att söka till Tenhults naturbruksgymnasium oavsett var du bor! Vi har samverkansavtal med samtliga kommuner i länet, vilket också omfattar Tranås kommun. Men även om du bor utanför Jönköpings län kan du söka till vår skola och våra program via frisök.