Nyheter

Öppet Hus & Kosläpp 4 maj

Kossor som stångas under kosläppet på Tenhults naturbruksgymnasium.

Välkommen till Öppet Hus & Kosläpp på Tenhults naturbruksgymnasium lördagen den 4 maj! En rolig och fartfylld dag för alla åldrar!

Stallchef sökes

Delar av hästpersonalen på Tenhults naturbruksgymnasiums hästanläggning i Riddersberg utanför gamla skolstallet tillsammans med en av skolans hästar.

Vill du bli vår nya medarbetare? Just nu söker vi en stallchef till Tenhults naturbruksgymnasiums hästanläggning i Riddersberg.

Vi söker gymnasielärare i engelska

Diverse litteratur på engelska.

Tenhults naturbruksgymnasium söker dig som är gymnasielärare i engelska med stor erfarenhet av lärande och intresse för naturbruk.

Sommarläger 2019

Fotocollage bestående av fyra bilder. Längst upp till vänster tittar två pojkar ut från förarhytten på en hjullastare. Uppe till höger står två pojkar och två kalvar ute i en hage. Nere till vänster håller en flicka en chinchilla i handen. Nere till höger sitter en flicka med en majsorm i famnen.

Välkommen att anmäla dig till sommarens roliga läger på Tenhults naturbruksgymnasium! I år erbjuder vi LANTBRUKSLÄGER och DJURVÅRDARE FÖR EN DAG.

Miljö- och hållbarhetsdag på Tenhults naturbruksgymnasium

Ikoner med de globala målen för hållbar utveckling.

Den 20 mars anordnar Tenhults naturbruksgymnasium en dag med fokus på miljö och hållbarhetsfrågor för skolans elever och personal. Utifrån Agenda 2030 och de globala målen vill skolan inspirera till minskad miljöpåverkan och ökat engagemang och kunskap inom området.

Vi är hbtq-diplomerade

Regnbågsfärgat hjärta

Efter två dagars utbildning är nu delar av skolans verksamhet hbtq-diplomerad berättar en glad och mycket stolt Ola Lundmark, verksamhetschef på Tenhults naturbruksgymnasium.

Till dig som rider i skolans ridhus

Bilden visar en blå vägskylt med texten Riddersberg.

Nu äntligen ska Tenhults naturbruksgymnasium snart påbörja byggnationen av det nya stallet i Riddersberg! Redan under mars månad flyttar vi skolans hästar och förråd av material in i ridhuset för att stallet ska bli tömt i god tid innan själva rivningen sätter igång i början av april.

Djurvårdare för en dag

Händer som håller i en skäggagam-ödla.

För dig som snart ska välja gymnasium och som gillar djur... Missa inte att anmäla dig till DJURVÅRDARE FÖR EN DAG på Tenhults naturbruksgymnasium!

Årets medarbetare/team

Representant från Team lantbrukare från Tenhults naturbruksgymnasium tar emot priset Årets medarbetare/team.

Team lantbrukare på Tenhults naturbruksgymnasium fick under gårdagen ta emot priset ”Årets medarbetare/team” som delades ut av utbildning och kultur Region Jönköpings län vid verksamhetsområdets julfest den 19 december.

Gymnasievalet 2019

Glada elever och lärare blickar upp mot en vägskylt med förslag på olika yrken inom gröna näringar.

Viktig information, datum och tider inför ditt gymnasieval! Du vet väl om att du har möjlighet att söka till Tenhults naturbruksgymnasium oavsett var du bor! Vi har samverkansavtal med alla kommuner i Jönköpings län, men även om du bor utanför länet kan du söka till vår skola via frisök!

Tenhults naturbruksgymnasium får miljöpris

Ola Lundmark, verksamhetschef på Tenhults naturbruksgymnasium och Johan Göransson, skolans miljöombud.

Tenhults naturbruksgymnasium tilldelas Region Jönköpings läns hållbarhetspris med miljöinriktning för sitt arbete för ökad kompetens och miljöförbättrande åtgärder som genomsyrar hela verksamheten.