Jobba på Bra Liv Vetlanda vårdcentral

Vår målsättning är ”En bättre hälsa för alla”, vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Detta skapas genom professionellt bemötande som präglas av ett ömsesidigt förtroende och respekt.

På Bra Liv Vetlanda vårdcentral arbetar ca 40 medarbetare med hög kompetens inom olika yrkesprofessioner. Vi erbjuder ett brett utbud av förebyggande hälsoinsatser och sjukvårdsinsatser, samlat under ett och samma tak. Verksamheten är indelad i läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, arbetsterapi, sjukgymnastik, psykosocial enhet. I anslutning till vårdcentralen finns också laboratorium, röntgen och öppen psykiatrisk mottagning.

Som medarbetare hos oss får du möjlighet att arbeta med allt från äldre patienter till små barn. Alla i personalen arbetar tillsammans för att skapa till en arbetsmiljö som är kreativ, öppen och varm.

Hälsocenter

I Vetlanda finns ett hälsocenter där kommun och vårdcentraler samarbetar för en bättre hälsa för kommunens invånare. Där kan du få hjälp och stöd för fysisk aktivitet och din kost.

En attraktiv fritid

Vårdcentralen är belägen cirka 2 km från Vetlanda centrum. Vetlanda kommun består av mycket landsbygd och natur där det finns utrymme för äventyr såsom vandring, cykling och fiske. Här finns bra service för barnfamiljer med ett bra utbud av barnomsorg och skolor. Vetlanda bjuder på det mesta av allt ifrån ett livaktigt centrum till lugnet i den intilliggande naturen och härliga bad. Med ca 1 timmes färd till Jönköping och Växjö ges möjligheter att ta del av ett rikt kulturliv och här finns också högskolor med stort utbud av utbildningar. Vetlanda ligger endast 30 minuter från järnvägsstaden Nässjö. Via Nässjö når du Köpenhamn, Stockholm, Göteborg och Malmö inom 2,5 – 3,5 timmar, vilket visar på vårt centrala läge i Sverige. 

Vetlanda kommuns webbplats (Extern länk)