Jobba på Bra Liv Tenhult vårdcentral

Vårdcentralen ligger mitt i det lilla samhället Tenhult som ligger cirka en mil sydost om Jönköping. Här finns vi i fräscha nyrenoverade lokaler. Vi tar emot barn och vuxna som är sjuka och behöver vård eller råd. Vårt mål är en bättre hälsa för alla, det når vi bland annat genom att i mötet med patienten se hela människan.

Hälsa i trygga händer

Vi erbjuder vård i livets alla skeenden och situationer. Oavsett om man är senior, student eller småbarnsförälder, till oss är alla välkomna.  Vi är en trivsam liten vårdcentral som kan erbjuda ett brett utbud av tjänster och mottagningar. Personalen är densamma som bemannar Bra Liv Rosenhälsans vårdcentral. Detta ger möjlighet till att variera sitt arbete där du inte behöver bestämma dig för att arbeta på en stor eller liten vårdcentral.

Att vara medarbetare hos oss

Här har vi samlat alla våra yrkeskategorier under ett och samma tak, vilket ger dig som medarbetare en närhet till dina kollegor. Samarbete och flexibilitet är några av våra starka sidor och en naturlig del av din vardag.

Vi tror att medarbetare som trivs i sitt arbete känner arbetsglädje och presterar bättre. Därför är det viktigt för oss att du som medarbetare känner att du får utvecklas hos oss och att du har inflytande och kan påverka din arbetsdag.

Vi arbetar på Bra Liv Tenhult vårdcentral

Vår enda vinst - din hälsa

Cirka 4 000 personer har valt Tenhult till sin vårdcentral.

Vår verksamhet bedrivs utan vinstsyfte. Alla pengar går tillbaka till verksamheten och används för utveckling, investeringar och utbildningar som kommer patienten tillgodo.   

Miljön och en hållbar framtid

Vårt miljöarbete tar sitt avstamp i vardagen där såväl avfallssortering, resursbesparingar och en ansvarsfull förskrivning av läkemedel är viktiga faktorer för att agera hållbart.