Jobba på Bra Liv Smålandsstenar vårdcentral

Vårdcentralen finns belägen i de centrala delarna av Smålandsstenar. Hos oss arbetar duktiga medarbetare som läkare, sjuksköterska, diabetessköterska, sjukgymnast, undersköterska och vårdadministratör. Vi kan erbjuda våra invånare ett brett utbud av tjänster och mottagningar.

Cirka 8040 personer har valt oss till sin vårdcentral.  Vår verksamhet bedrivs utan vinstsyfte. Alla pengar går tillbaka till verksamheten och används för utveckling, investering och utbildning för att vi hela tiden ska bli bättre. 

Arbetet på vårdcentralen präglas av teamarbete baserat på patientens behov. Som medarbetare hos oss är du en del av de offentligt drivna Vårdcentralerna Bra Liv som arbetar med målsättningen "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Vi fokuserar på att erbjuda lättillgänglig vård med kontinuitet och kvalitet som präglas av omtanke och helhet.

Att vara medarbetare hos oss

Vår samlade erfarenhet nyttjas genom samverkan och erfarenhetsutbyte på vårdcentralen. På så vis bidrar alla till att skapa en arbetsplats som är effektiv och dynamisk.

Mer om att jobba hos oss inom Vårdcentralerna Bra Liv

En attraktiv fritid

Här finns naturen nära inpå livet, med att stort antal sjöar och vidsträckta skogsområden där förutsättningarna är goda för jakt, fiske, golf, skidåkning och andra naturupplevelser.  I vår närhet har vi nationalparken Store Mosse,  Anderstorp som är känt för sin motorbana, där snabba bilar rusar fram och äventyrsberget Isaberg som erbjuder friluftsaktiviteter hela året. Vi har också nära till westernstaden High Chaparall.
Gislaveds kommun är en välmående landsortskommun med ca. 30 000 innevånare.

Läs mer om att leva och bo i Gislaveds kommun
Gislaveds kommun (Extern länk)