Jobba på Bra Liv Sävsjö vårdcentral

Bra Liv Sävsjö vårdcentral är den lilla vårdcentralen med det stora omhändertagandet. Här är bemötande gentemot varandra och patienterna ständigt i fokus.

Ungefär 11 500 personer har valt oss till sin vårdcentral.
Vår verksamhet bedrivs utan vinstsyfte, alla pengar går tillbaka till verksamheten. De används för utveckling, utbildningar och investeringar för att vi hela tiden ska bli bättre.

På Bra Liv Sävsjö vårdcentral arbetar 25 medarbetare med hög kompetens inom olika yrkesprofessioner. Vårdcentralen erbjuder ett brett utbud av förebyggande hälsoinsatser och sjukvårdsinsatser, samlat under ett och samma tak. Verksamheten är indelad i läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, arbetsterapi, sjukgymnastik samt psykosocial enhet. I anslutning till vårdcentralen finns även laboratorium.

Som medarbetare hos oss är du med och driver utvecklingen för framtidens primärvård och tillsammans skapar vi ett mervärde för våra invånare. Här får du i ditt arbete möjlighet att erbjuda patienterna en rättvis och jämlik vård utan vinstintresse. Du värdesätter mötet med människan, både med patienter och kollegor. Bra Liv Sävsjö vårdcentral ingår i de regiondrivna Vårdcentralerna Bra Liv. Här får du chansen att arbeta i ett team där samarbete är en av våra grundstenar.

Mer om att jobba hos oss inom Vårdcentralerna Bra Liv

En attraktiv fritid

Vårdcentralen finns i Sävsjö, en liten landsbygdskommun belägen på småländska höglandet mittemellan Jönköping och Växjö. Till och från Sävsjö tar du dig enkelt med både tåg, buss och bil.

I Sävsjö lever du småstadslivet med all den service du behöver på nära håll och har samtidigt närhet till skog, natur och härliga bad i någon av alla små sjöar runt om i kommunen. Här finns ett bra utbud av barnomsorg och skolor och många möjligheter till idrott och friluftsliv. Närheten till bland annat Jönköping och Växjö ger möjligheter att ta del av ett rikt kulturliv och där finns också högskola respektive universitet med stort utbud av diverse utbildningar.

Läs mer om att leva och bo i Sävsjö kommun
www.savsjo.se (Extern länk)