Jobba på Bra Liv Rydaholm vårdcentral

Vårdcentralen finns belägen i nordvästra Rydaholm. Cirka 3 100 personer har valt oss till sin vårdcentral. Vår verksamhet bedrivs utan vinstsyfte. Alla pengar går tillbaka till verksamheten och används för utveckling, investering och utbildning för att vi hela tiden ska bli bättre. 

Arbetet på vårdcentralen präglas av teamarbete baserat på patientens behov. Som medarbetare hos oss är du en del av de offentligt drivna Vårdcentralerna Bra Liv som arbetar med målsättningen "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Vi fokuserar på att erbjuda lättillgänglig vård med kontinuitet och kvalitet som präglas av omtanke och helhet.

Jobba hos oss inom Vårdcentralerna Bra Liv

En attraktiv fritid

Rydaholm är kommunens största tätort utanför Värnamo och har gamla anor som servicesamhälle för den omgivande bygden.

Rydaholm har ett varierat butiksutbud samt bank, apotek, värdshus och bibliotek. Här finns även stora möjligheter till motion och idrott såsom ishall, gymnastikförening, närhet till Store mosse nationalpark med sin storslagna natur och vackra vandringsleder.

Inte långt från Rydaholm ligger Värnamo – marknadsstaden. I Värnamo hittar du design, natur och äventyr i en spännande blandning. Här finns till exempel Vandalorum med spännande utställningar och Bruno Mathsson Center, Bruno Mathssons första glashus och föräldrahem där det idag är utställning.

Värnamo kommuns webbplats (Extern länk)