Jobba på Bra Liv Råslätt vårdcentral

På Bra Liv Råslätt vårdcentral erbjuds våra invånare en variation av hälso- och sjukvård. Vi arbetar utifrån att hitta lösningar snarare än att se problemen. Vi är också vana vid att hjälpa människor som kommer från olika kulturer. Oavsett om du är senior, barn eller student, till Råslätts vårdcentral är alla välkomna.

Cirka 10 900 personer har valt oss till sin vårdcentral. Vår verksamhet bedrivs utan vinstsyfte. Alla pengar går tillbaka till verksamheten och används för utveckling, investering och utbildning för att vi hela tiden ska bli bättre. 

Som medarbetare hos oss får du ingå i ett team som består av 45 glada och engagerade personer, där ömsesidigt förtroende och respekt är en av våra grundpelare. Hos oss får du vara med och utveckla primärvården samt bidra till en rättvis och säker vård för alla. Här arbetar flera olika professioner. Med barnhälsovård, kvinnohälsovård och hemsjukvård i samma byggnad får du chansen att samarbeta över gränserna vilket skapar en utvecklande och stimulerande arbetsplats.

Bra Liv Råslätt vårdcentral erbjuder hälsa, vård och rehabilitering. Tack vare våra mycket duktiga medarbetare och en stabil läkargrupp kan vi erbjuda vård av hög kvalitet. Patienter som vill ändra sin livsstil kan få hjälp av oss eftersom vi har ett brett utbud av förebyggande hälso- och sjukvårdsinsatser, vi erbjuder bland annat viktgrupper, individuell viktrådgivning och hjälp av tobaksavvänjare. Hos oss finns även fotvårdsterapeut, inkontinensmottagning, demenssjuksköterska och arbetsterapeut.
Mer om att jobba hos oss inom Vårdcentralerna Bra Liv

En attraktiv fritid

Ett bra liv vid sidan om arbetet är givetvis viktigt. Råslätts vårdcentral ligger i Jönköpings kommun. Här finns närheten till sjön Vättern, som är Sveriges näst största sjö. Vätternstranden ligger mitt i stan och bjuder in till bad, strandaktiviteter och härliga grillkvällar. Det finns en rik variation av olika typer av bostadsområden i och runt Jönköping och Huskvarna. Jönköping erbjuder även utbud av kultur- och föreningsliv. Här finns också högskolan med utbildningar och kurser för alla. Jönköpings vackra natur ligger nära och är väl värd att upplevas!
Läs mer om att leva och bo i Jönköping på Jönköpings kommun. 
Jönköpings kommun(Extern länk) (Extern länk)