Jobba på Bra Liv Öxnehaga vårdcentral

Öxnehaga vårdcentral är en mångkulturell vårdcentral med kunskap om många kulturer. Vårdcentralen är belägen i en vacker omgivning med nära till motionsspår och till bussförbindelser in till Jönköpings centrum samt Huskvarna centrum. När vi möter patienter arbetar vi efter de tre värdena: Visa intresse/engagemang, ge bra information, var lugn och stabil.

Hälsa i trygga händer

För oss är bemötande extra viktigt och vi prioriterar att vi ska finnas tillgängliga för våra patienter. Vi anstränger oss lite extra för att möta våra patienters önskemål. Vi erbjuder hälsa och vård i livets alla skeenden.

I samma byggnad som vårdcentralen finns familjecentral, socialtjänst, folktandvård och apotek som vi har ett nära och bra samarbete med.

Att vara medarbetare hos oss

Som medarbetare arbetar vi tillsammans som ett lag, där vi känner varandra väl och tar hjälp av varandras kunskap och kompetens. Vi ställs ofta inför nya utmaningar, men vi ser detta som en lärdom där vi får chansen att lära oss något nytt varje dag. 

Som anställd får du möjligheten att upprätthålla och utöka din kompetens genom strategiska utbildningar som är viktiga för varje yrkesroll. På vårdcentralen idag är vi cirka 30 personer. Bli en av oss du med!

Vår enda vinst - patientens hälsa

Cirka 6 300 personer har valt oss till sin vårdcentral.

Vår verksamhet bedrivs utan vinstsyfte. Alla pengar går tillbaka till verksamheten och används för utveckling, investeringar och utbildningar som kommer patienten tillgodo vid nästa besök.   

Miljön och en hållbar framtid

Vårt miljöarbete tar sitt avstamp i vardagen där såväl avfallssortering, resursbesparingar och en ansvarsfull förskrivning av läkemedel är viktiga faktorer för att agera hållbart.   

Läs mer om att leva och bo i Jönköpings kommun.
Jönköpings kommun (Extern länk)