Jobba på Bra Liv Mariannelund vårdcentralsfilial

Bra Liv Mariannelund vårdcentralsfilial ligger mitt i det Småländska Höglandet. Här möts patienten av kompetent personal och en fast bemanning, vilket resulterar i att vi kan erbjuda vård av hög kvalitet.

Cirka 3 000 personer har valt oss till sin vårdcentral. Vår verksamhet bedrivs utan vinstsyfte. Alla pengar går tillbaka till verksamheten och används för utveckling, investering och utbildning för att vi hela tiden ska bli bättre. 

Vi arbetar för god tillgänglighet, gott bemötande och kontinuitet. Vi har en erfaren och välutbildad personal. Hos oss arbetar 15 personer. Tillsammans är vi ett kompetent team bestående av distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, vårdadministratörer och sjukgymnast. Behöver du kontakt med kurator, psykolog eller arbetsterapeut så samverkar vi med Bra Liv Eksjö vårdcentral. 

Vårdcentralen erbjuder en variation av hälso- och sjukvård vid bland annat sjukdom eller rehabilitering efter skada. Vi hjälper patienter som vill sluta röka eller snusa. Patienter som befinner sig i psykisk ohälsa såsom ångest, depression, utmattning och stressproblematik kan också få hjälp av oss.

Som medarbetare hos oss är du med och driver utvecklingen för framtidens primärvård och tillsammans skapar vi ett mervärde för våra invånare. Vi är en del av de offentligt drivna Vårdcentralerna Bra Liv som arbetar med målsättningen "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet.
Hos oss blir du en del i vår gemenskap. Vi är en liten grupp som arbetar nära varandra. Vi arbetar aktivt med kompetensutveckling och många av oss har specialfunktioner. Arbetet på vårdcentralen präglas av en helhetssyn på människan och vi erbjuder våra patienter ett tidigt och adekvat omhändertagande.

Vi har ett nära samarbete med Bra Liv Eksjö vårdcentral, vilket även ger oss samma möjligheter som en större vårdcentral har. Vi har en stabilitet i personalgruppen och här får du möjlighet att vara med och utveckla till en fortsatt attraktiv vårdcentral för personal och patienter.

Mer om att jobba inom Vårdcentralerna Bra Liv

En attraktiv fritid

Eksjö är en kommun på det Småländska Höglandet och här ligger Mariannelund. Att bo och arbeta i Mariannelund är att upptäcka den lilla kommunens alldeles speciella karaktär. Här lever känslan av Astrid Lindgrens Småland med närheten till naturen. Vill du plocka bär och svamp så finns skogen precis utanför dörren med flera vandringsleder och många sjöar som erbjuder bra fiske. Några mil härifrån har vi den charmiga trästaden Eksjö. Att bo och verka i Mariannelund är livskvalitet!