Jobba på Bra Liv Landsbro vårdcentral

– den lilla vårdcentralen med stor omtanke!

Vi är den lilla personliga vårdcentralen som jobbar för god vård och service av bästa kvalitet. Vårdcentralen står för ett vänligt och professionellt bemötande som präglas av en helhetssyn på människan. Vi erhöll kvalitetspriset för en bra antibiotikaförskrivning 2023!

Bra Liv Landsbro vårdcentral erbjuder ett brett utbud av förebyggande hälsoinsatser och sjukvårdsinsatser, samlat under ett och samma tak. Ett professionellt och kompetent medicinsk arbete är viktigt för oss. Detta gör att du kan känna dig trygg. Verksamheten är indelad i läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, diabetesmottagning, arbetsterapi, sjukgymnastik och psykosocial enhet. Vi bemannar BVC i Vetlanda med läkare en förmiddag varannan vecka. Vi har även sjuksköterske- och läkarmottagning i Ramkvilla. I anslutning till vårdcentralen finns laboratorium och apotek. Radiologisk enhet finns i Vetlanda. 

Som medarbetare hos oss får du möjlighet att arbeta med allt från äldre patienter till små barn. Här arbetar 12 personer och tillsammans bidrar vi till en arbetsmiljö som är kreativ, öppen och varm.

En attraktiv fritid

Vårdcentralen finns i Landsbro, en liten landsbygdsort i Vetlanda kommun som är en utpräglad småindustriort. Landsbro är beläget 1 mil väster om Vetlanda stad och är omgivet av typiskt småländsk vacker natur. Här finns stora möjligheter för friluftsliv och idrott. Denna lilla ort har ishockeyhall, simhall, skidspår med konstsnö, fotboll och motionsspår med belysning. Här finns bra service för barnfamiljer med ett bra utbud av barnomsorg och skola till och med högstadiet. Närhet till Vetlanda stad och flera andra höglandsorter innebär ett stort utbud av många övriga aktiviteter. 

Vetlanda kommuns webbplats (Extern länk)