Jobba på Bra Liv Hälsan 2 vårdcentral

Bra Liv Hälsan 2 vårdcentral finns centralt i Jönköping med högskolan och folktandvården som några av våra närmsta grannar. På kvällar och helger bedrivs jourverksamhet i våra lokaler. Som medarbetare hos oss får du möjlighet att arbeta med allt från äldre patienter till små barn.

Ungefär 11 200 personer har valt oss till sin vårdcentral. Vår verksamhet bedrivs utan vinstsyfte, alla pengar går tillbaka till verksamheten, de används för utveckling, investeringar och utbildningar för att vi hela tiden ska bli bättre.

Här arbetar cirka 50 personer och tillsammans bidrar vi till en arbetsmiljö som är kreativ, öppen och varm. Vi tycker det är viktigt att vara tillgängliga för att möta våra patienters behov och vi gör vårt bästa för att de ska känna att deras hälsa är i trygga händer hos oss.

Mer om att jobba inom Vårdcentralerna Bra Liv

En attraktiv fritid

Jönköping är en vacker stad som ligger belägen vid Vättern. Den har ett utbud av det mesta man kan önska av en mellanstor stad i Sverige, såsom restauranger, kultur, affärer och idrottsanläggningar. Det är enkelt att förflytta sig då det finns goda möjligheter för både cykel, bil och kollektiva medel. Föreningslivet är stort och ger möjligheter för att som ny bosätta sig och etablera relationer i staden.

Läs mer om att leva och bo i Jönköpings kommun.
Jönköpings kommun (Extern länk)