Jobba på Bra Liv Bankeryd vårdcentral

Bra Liv Bankeryd vårdcentral är en del av de regiondrivna Vårdcentralerna Bra Liv som tillsammans erbjuder invånarna vård, hälsa, rehabilitering och arbetslivsinsatser. Tack vare vår stabila personalstyrka kan vi erbjuda mycket bra tillgänglighet och dessutom kan vi utbilda läkare för framtidens primärvård. Vi strävar efter att alla som kommer hit ska känna sig sedda och få ett professionellt bemötande.

Ungefär 8 800 personer har valt oss till sin vårdcentral. Vår verksamhet bedrivs utan vinstsyfte, alla pengar går tillbaka till verksamheten, de används för utveckling, investeringar och utbildningar för att vi hela tiden ska bli bättre.

På vårdcentralen arbetar cirka 30 personer. Tillsammans är vi ett kompetent team bestående av distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, vårdadministratörer, kurator, psykolog, arbetsterapeut och sjukgymnast. 

Vi arbetar utifrån omtanke, både om våra patienter och vår personal. För oss är det viktigt att du som anställd får utvecklas, ha inflytande och kan påverka din arbetsdag.

Vi arbetar med en helhetssyn för att se varje individs behov. Vi värdesätter att våra medarbetare är professionella, trygga och vill vara med och utveckla framtidens primärvård. Vi uppmuntrar teamarbete och kompetensutveckling för att skapa en arbetsplats som är dynamisk och effektiv. 

Mer om att jobba hos oss inom Vårdcentralerna Bra Liv

En attraktiv fritid

Jönköping är en vacker stad som ligger belägen vid Vättern. Den har ett utbud av det mesta man kan önska av en mellanstor stad i Sverige, såsom restauranger, affärer, kultur och idrottsanläggningar. Det bor cirka 80 000 invånare i centrala Jönköping och cirka 130 000 i kommunen. Det är enkelt att förflytta sig då det finns goda möjligheter för både cykel, bil och kollektiva medel. Föreningslivet är stort och ger möjligheter för att som ny bosätta sig och etablera relationer i staden. Läs mer om att leva och bo i Jönköping på Jönköpings kommuns webbplats.
Jönköpings kommun(Extern länk) (Extern länk)