Jobba på Bra Liv Vråen vårdcentral

Välkommen till den stora vårdcentralen i den lilla staden! Vråens vårdcentral är Värnamo kommuns största vårdcentral med dryga 11 000 listade patienter.

Hos oss finns allt som förväntas av en vårdcentral och lite till. Dessutom genomsyras verksamheten av en härlig anda som gör att många stannar och ännu fler kommer tillbaka. 

Vi har flera fasta läkare och sjuksköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor, vårdadministratörer och så klart arbetsterapeut och kurator. För oss är våra patienter allra viktigast och vi försöker ständigt utveckla oss för att på bästa sättet ge dem första klassens primärvård.

Vi strävar efter omsorg, helhet och kvalitet för våra patienter och en positiv och utvecklande arbetsmiljö för våra medarbetare.

Vår verksamhet bedrivs utan vinstsyfte. Alla pengar går tillbaka till verksamheten och används för utveckling, investering och utbildning för att vi hela tiden ska bli bättre. 

Vill du vara med och utveckla framtidens primärvård tillsammans med oss?

Ibland behöver vi förstärkning i gänget och då är vi nyfikna på vem du är och vad du kan bidra med! Skicka en intresseanmälan så återkommer vi.

Som medarbetare hos oss ingår du i ett team på 33 medarbetare. Nytänkande, entreprenörskap och medicinsk kvalitet är viktigt för oss.

En attraktiv fritid

Värnamo, även kallad marknadsstaden, är belägen vid E4:an 7,4 mil söder om Jönköping. I Värnamo hittar du design, natur och äventyr i en spännande blandning. Här finns till exempel Vandalorum med spännande utställningar och Bruno Mathsson Center, Bruno Mathssons första glashus och föräldrahem där det idag är utställning. I Värnamo hittar du även Apladalen, den gröna oasen mitt i staden och i närheten av staden finns nationalparken Store mosse med sin storslagna natur och vackra vandringsleder.

Värnamo bjuder även på shopping utmed gågatorna och gallerior. Även i de mindre orterna Bor, Rydaholm, Forsheda och Bredaryd finns butiker väl värda ett besök.

Värnamo kommuns webbplats (Extern länk)