Jobba på Bra Liv Väster vårdcentral

Bra Liv Väster vårdcentral är en av 33 regionägda vårdcentraler som ingår i koncernen Vårdcentralerna Bra liv. Bra Liv Väster vårdcentral erbjuder primärvård av högsta kvalitet med hjälp av erfaren, välutbildad personal. Vårdcentralen finns beläget i nybyggd fastighet, med några hundra meter till Värnamo Sjukhus. Här välkomnas besökarna i nya, unika och trevliga lokaler. Vilket erbjuder unika möjligheter att utvecklas och utvidgas inom primärvårdens uppdrag - för dig - idag och framåt.

Cirka 12 500 personer har valt oss till sin vårdcentral. Vår verksamhet bedrivs utan vinstsyfte. Alla pengar går tillbaka till verksamheten och används för utveckling, investering och utbildning för att vi hela tiden ska bli bättre. 

Vårdcentralen bedriver en komplett primärvård med hög medicinsk kompetens, vänligt bemötande och en god tillgänglighet. Vi är stolta över våra filialmottagningar i Forsheda och Bredaryd. 

Vårdcentralen bor idag i nya fina lokaler, några hundra meter från Värnamo sjukhuset med närhet till röntgen, akutmottagning, apotek. På vårdcentralen finns ett brett utbud av mottagningar där vi kan ta emot patienter med bland annat diabetes, KOL och för provtagning.

Var med och utveckla framtidens primärvård

Som medarbetare hos oss får du arbeta i en spännande miljö, där du får möjligheten att samverka med flera olika yrkesgrupper och där flexibilitet är ett självklart inslag i din vardag.

Vi arbetar med att stimulera nytänkande, samverkan och mångfald bland våra anställda. Som medarbetare hos oss erbjuder du en rättvis och jämlik vård till våra invånare - utan ett vinstintresse. 

En attraktiv fritid

Värnamo, även kallad marknadsstaden, är belägen vid E4:an 7,4 mil söder om Jönköping. I Värnamo hittar du design, natur och äventyr i en spännande blandning. Här finns till exempel Vandalorum med spännande utställningar och Bruno Mathsson Center, Bruno Mathssons första glashus och föräldrahem där det idag är utställning. I Värnamo hittar du även Apladalen, den gröna oasen mitt i staden och i närheten av staden finns nationalparken Store mosse med sin storslagna natur och vackra vandringsleder.

Värnamo bjuder även på shopping utmed gågatorna och gallerior. Även i de mindre orterna Bor, Rydaholm, Forsheda och Bredaryd finns butiker väl värda ett besök.

Värnamo kommuns webbplats (Extern länk)