Jobba på Bra Liv Mullsjö vårdcentral

Vårdcentralen ligger mitt i Mullsjö centrum med gångavstånd till stationen, där tillgång till buss och tåg finns. Här möts våra patienter av kompetent personal, vilket leder till vård av hög kvalitet.

Ungefär 6 500 personer har valt oss till sin vårdcentral. Vår verksamhet bedrivs utan vinstsyfte, alla pengar går tillbaka till verksamheten för utveckling, investeringar och utbildningar för att vi hela tiden ska bli bättre.

Som medarbetare hos oss får du möjligheten att i ditt dagliga arbete möta patienter i olika åldrar, vilket skapar en omväxlande arbetsmiljö. Vårdcentralen står för ett vänligt och professionellt bemötande som präglas av ömsesidigt förtroende och respekt. Vi sätter alltid patienten i centrum, patientens hälsa är vår vinst.

Mer om att jobba inom Vårdcentralerna Bra Liv

En attraktiv fritid

För dig som vill bo i en lite lugnare miljö är Mullsjö kommun ett mycket bra alternativ, här bor ungefär 7 100 invånare. Du behöver inte lämna kommunen eftersom ett rikt utbud av service och fritidsaktiviteter finns att tillgå. Kommunen är vackert belägen där natur och sjöar finns i närheten. Här finns stora möjligheter till idrott och friluftsliv. Det är ungefär 2,5 mil till Jönköping, dit du enkelt kan ta dig med buss, tåg eller bil. Närheten till Jönköping ger dig möjlighet att ta del av ett rikt kulturliv.

Läs mer om att leva och bo i Mullsjö kommun.
Mullsjö kommun (Extern länk)