Jobba på Bra Liv Hälsan 1 vårdcentral

Bra Liv Hälsan 1 vårdcentral finns i centrala Jönköping bara ett stenkast från högskolan. Vårdcentralen är väl uppbyggd, med personal som har bred kompetens och som arbetar i team.

Ungefär 12 100 personer har valt oss till sin vårdcentral. Vår verksamhet bedrivs utan vinstsyfte, alla pengar går tillbaka till verksamheten, de används för utveckling, investeringar och utbildningar för att vi hela tiden ska bli bättre.

Här får du möjligheten att arbeta tillsammans med kollegor som har olika kompetens, vi är cirka 40 personer. Utöver våra distriktsläkare, som är specialister inom allmänmedicin, har vi även ett antal utbildningsläkare. Vi vill att våra patienter ska känna sig trygga och väl omhändertagna, här samverkar vi utifrån varje patients behov. Tack vare vårt breda utbud av tjänster kan vi erbjuda dig en varierad arbetsmiljö.

Mer om att jobba hos oss inom Vårdcentralerna Bra Liv

En attraktiv fritid

Jönköping är en vacker stad som ligger vid Vättern. Den har ett utbud av det mesta du kan önska av en mellanstor stad i Sverige, såsom restauranger, affärer, kultur och idrottsanläggningar. Det är enkelt att förflytta sig då det finns goda möjligheter för både cykel, bil och kollektiva medel. Föreningslivet är stort och ger möjligheter för att som ny bosätta sig och etablera relationer i staden.

Läs mer om att leva och bo i Jönköpings kommun.
Jönköpings kommun (Extern länk)