Jobba på Bra Liv Gnosjö vårdcentral

Mitt i Gnosjöandans hjärta finns Bra Liv Gnosjö vårdcentral. Det är en kompetent, välfungerande och mycket omtyckt vårdcentral med mångårigt förtroende bland våra patienter. Vårdcentralen erbjuder kontinuerlig vård med hög kvalitet, gott bemötande och god tillgänglighet.

Att vara medarbetare hos oss

Läkarnas patientansvar är uppdelat efter kommungeografin och patientantalet per läkare är tydligt begränsat för att säkerställa god och säker vård. På vårdcentralen sker samarbetet smidigt mellan all personal: sjukgymnaster, distriktssköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeut, kurator, undersköterskor och sekreterare. Vi har ett positivt arbetsklimat som ger personalen möjlighet att utvecklas och att utveckla verksamheten. 
Jobba hos oss

En attraktiv fritid

Gnosjö är en världskänd företagskommun som ligger i västra delen av Jönköpings län och har cirka 9 400 invånare. Gnosjö är en kommun med många företag och har ett rikt föreningsliv. Naturen är underbar med fina vandringsleder som kan ta dig hela vägen ut i vildmarken, Store Mosse Nationalpark - Sveriges största myrmarksområde söder om Lappland, och mycket mer. Isabergs sport- och fritidsanläggning finns i närheten. Läs mer om att leva och bo i Gnosjö på Gnosjö kommuns webbplats. 
Gnosjö kommun (Extern länk)

Vår enda vinst - patientens hälsa

Vår verksamhet bedrivs utan vinstsyfte. Alla pengar går tillbaka till verksamheten och används för utveckling, investeringar och utbildningar som kommer patienten tillgodo vid nästa besök.

Miljön och en hållbar framtid

Vårt miljöarbete är viktigt för oss och ingår naturligt i vårt dagliga arbete. Avfallssortering, resursbesparingar och en ansvarsfull förskrivning av läkemedel är viktiga faktorer. Vi arbetar utifrån ett miljöledningssystem och är certifierade enligt ISO 14001.