Jobba på Bra Liv Eksjö vårdcentral

Bra Liv Eksjö vårdcentral ligger mitt i det småländska höglandet och har två filialer. En i Kvarnarp och en i Mariannelund. Här möts patienten av kompetent personal och en fast bemanning, vilket resulterar i att vi kan erbjuda vård av hög kvalitet.

Cirka 19 000 personer har valt oss till sin vårdcentral. Vår verksamhet bedrivs utan vinstsyfte. Alla pengar går tillbaka till verksamheten och används för utveckling, investering och utbildning för att vi hela tiden ska bli bättre. 

Vi har erfaren och välutbildad personal som arbetar för god tillgänglighet. Hos oss arbetar 75 personer. Tillsammans är vi ett kompetent team bestående av distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, vårdadministratörer, kurator, arbetsterapeut, sjukgymnast, samt tillgång till apotekare.

Vårdcentralen erbjuder en variation av hälso- och sjukvård vid bland annat sjukdom eller rehabilitering efter skada. Vi hjälper patienter som vill sluta röka eller snusa. Patienter som befinner sig i psykisk ohälsa såsom ångest, depression, utmattning och stressproblematik kan också få hjälp av oss.

Som medarbetare hos oss är du med och driver utvecklingen för framtidens primärvård och tillsammans skapar vi ett mervärde för våra invånare. Vi är en del av de offentligt drivna Vårdcentralerna Bra Liv som arbetar med målsättningen "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet.

Du får chansen att arbeta på en vårdcentral som ständigt växer och utvecklas. Vi har en stabilitet i personalgruppen och här får du möjlighet att vara med och utveckla till en fortsatt attraktiv vårdcentral för personal och patienter.

Mer om att jobba inom Vårdcentralerna Bra Liv

En attraktiv fritid

Eksjö är en kommun på det Småländska Höglandet. Att bo och arbeta i Eksjö är att upptäcka den lilla kommunens alldeles speciella karaktär. När du strosar runt i Eksjös innerstad - den unika trästaden eller vandrar i naturen, cyklar på en grusväg, fiskar i en av de många sjöarna eller plockar lingon - då har du upptäckt något av Eksjös livskvalitet. I Eksjö finns också ett mycket rikt kulturliv.