Jobba på Bra Liv Gränna vårdcentral

På Gränna vårdcentral jobbar läkare, distriktssköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeut och rehabsamordnare samt undersköterskor, vårdadministratörer och labbpersonal. Tillsammans är vi ett team på 30 personer som välkomnar våra invånare.

Den lilla vårdcentralen i hjärtat av Gränna!

På Gränna vårdcentral möts man av en fast bemanning som värdesätter hög kvalitet, flexibilitet och gott bemötande. Vi är duktiga på att arbeta tillsammans för att hitta lösningar snarare än att se problemen. 

Gränna vårdcentral är en del av Vårdcentralerna Bra Liv och vi erbjuder vård, hälsa, rehabilitering och arbetslivsinsatser. Här erbjuder vi rådgivning, stöd i livsstilsfrågor samt en vaccinationsmottagning, allt samlat under ett tak.

Vår enda vinst - patientens hälsa

Cirka 5500 personer har valt oss till sin vårdcentral. Vår verksamhet bedrivs utan vinstsyfte. Alla pengar går tillbaka till verksamheten och används för utveckling, investeringar och utbildningar som kommer patienten tillgodo vid nästa besök. 

Att vara medarbetare hos oss

Många känner Gränna som en fantastisk sommaridyll. Det betyder många turister och ett omväxlande arbete för dig som vill arbeta hos oss på Gränna vårdcentral. 

Vi tror att medarbetare som trivs i sitt arbete känner arbetsglädje och presterar bättre. Därför är det viktigt för oss att du som medarbetare känner att du får utvecklas hos oss och att du har inflytande och kan påverka din arbetsdag.
Vi arbetar på Bra Liv Gränna vårdcentral

Jobba hos oss inom Vårdcentralerna Bra Liv

En attraktiv fritid

Gränna är en ort i norra delen av Jönköpings kommun. Beläget vid Grännabergets fot med utsikt över Vättern och Visingsö. Båttur över till lugnet på Visingsö tar ca 20 minuter, och 20 minuter med bil söder om Gränna så kommer du till Jönköping.

Gränna är berömt för sina fruktodlingar, polkagristillverkning och ingenjör Salomon August Andrée, som är känd för sitt misslyckade försök att nå Nordpolen med vätgasballong. Härifrån utgår också färjetrafiken till Visingsö, vilket sammantaget gör Gränna till en livligt frekventerad turiststad sommartid.

Gränna hamn har byggts ut med en badlagun och ett antal sommarrestauranger. På andra sidan av Gränna finns Grännaberget med ett mysigt fik och 'Grännabergets Friluftsmuseum', som bland annat är startpunkt för flera fina vandringsleder.

Gränna är en stad full med historia såsom den mäktiga slottsruinen Brahehus som byggdes på 1600-talet. Bebyggelsen i de centrala delarna utgörs mest av äldre trävillor. Brahegatan som går genom Gränna kantas av kulturhistoriskt intressant träbebyggelse.

Jönköping kommuns webbplats (Extern länk)