Många vill vara med och göra byggbranschen klimatsmart

Många vill vara med och göra byggbranschen klimatsmart

Flerbostadshus och en grön innergård

Det är stort engagemang och många bra diskussioner när aktörer i bygg- och fastighetssektorn möts för att bli klimatneutrala. Var med du också!

Vårens aktiviteter kopplade till hur vi kan göra bygg- och fastighetssektorn i länet klimatneutral har lockat många. Deltagarna kommer från bland annat arkitektkontor, byggentreprenörer, återvinningsentreprenörer, fastighetsbolag och kommuner.

Vid tre olika tillfällen har de fått lära mer om bland annat trähusbyggnad, klimatanpassningar och hur man kan tänka klimatsmart redan vid projektering.

- Det märks så väl att det finns ett stort engagemang hos alla deltagare och det är så roligt att få vara en del i arbetet och utvecklingen. Att det verkligen är uppskattat med ett forum där alla kan mötas utan att hamna i en konkurrenssituation märks inte minst på alla bra och intressanta diskussioner som direkt uppstår när vi träffas, säger Linda Gladh, projektledare på Energikontor Norra Småland.

Framtidens fastighetsdrift

Den 29 augusti är det dags för nästa spännande föreläsning på temat framtidens fastighetsdrift. Då föreläser bland andra Jonas Tannerstad, chef på ÖBO och årets AI svensk 2022.

Var med du också!

Håll utkik här på vår hemsida framöver för mer information och anmälan, eller kontakta projektledare Linda Gladh för att veta mer om vad som händer på området. 

Du kan också gå med i byggnätverket CCC Jönköpings län - ett nätverk i bygg- och fastighetssektorn i Jönköpings län med mål enligt bygg och anläggningssektorns färdplan 2045 - att ha en klimatneutral värdekedja senast år 2045. 

CCC Jönköpings län

Kontakt

Linda Gladh, projektledare
076-144 73 39
linda.gladh@rjl.se