Res hållbart till oss

Ska du besöka oss? Gör det då gärna på ett hållbart sätt.

Cykel

Det fungerar bra att resa med cykel till oss och cykelparkering finns på innergården (dock ej ramlåsmöjlighet). Vi har också ett låst cykelutrymme, säg till om du önskar ställa din cykel där så hjälper vi dig.

Gång, buss och tåg

Från Resecentrum är det 15-20 minuters promenad till oss.  Närmsta busstation ligger precis över gatan och heter Cigarren. Där passerar ett flertal busslinjer. Använd www.jlt.se(Extern länk) eller länstrafikens (JLT:s) app Reseplanerare för att hitta bussar till Cigarren. Via appen kan du även köpa bussbiljett, men du kan också betala kontant på bussen.

Bil

Vi har endast en besöksparkering. Om du kommer med bil säg gärna till i förväg så att vi kan boka den till dig. I övrigt finns stadsparkeringar i närheten. Om du tar bilen, passa om möjligt på att samåka med andra besökare.

Tankstationer för biogas

Närmsta tankstation finns på Herkulesvägen/Glimmervägen 1 (Fordonsgas) och Vasavägen 1 (Fordonsgas). Besök www.energigas.se(Extern länk) för att hitta detaljerad information om var du kan tanka din gasbil.

Laddstationer för laddbara fordon

Närmsta publika laddstation finns på Hovrättstorget 4 och Kanalgatan 13A. Besök www.uppladdning.nu(Extern länk) för att hitta detaljerad information om laddningsmöjligheter för ditt laddbara fordon.