Öppen Skola för årskurs 9

Bildkollage från Tenhults naturbruksgymnasium med elever, djur och maskiner

Nyfiken på Tenhults naturbruksgymnasium? Vid några tillfällen under hösten och vintern har du som går i nian, dina vänner och din familj möjlighet att besöka oss för att få en djupare inblick i våra gymnasieutbildningar och få se och uppleva skolan på nära håll. Välkommen att anmäla dig till Öppen Skola!

Öppen Skola

Vi träffas i skolans matsal och inleder med fika och en kort informationsstund. Därefter tar vi med dig på en rundtur där du får se våra inriktningar och anläggningar. Du möter elever och lärare och får svar på alla dina frågor. Är du endast intresserad av en specifik inriktning kan du stanna där under tiden som vi andra åker runt och ser allt. Dagen avslutas med lunch och då har du även möjlighet att se skolans internat.

Datum 2017/2018

DatumTid
 Tisdag 7 november  08:15–12:00
 Torsdag 7 december   08:15–12:00
 Onsdag 31 januari   08:15–12:00

Har du inte möjlighet att komma till någon av ovan nämnda datum, kontakta oss så försöker vi hitta ett annat datum. 

Anmälan till Öppen Skola

För att anmäla dig till Öppen Skola fyller du i nedan formulär eller kontaktar oss på telefon 010-242 68 00. Du kan också vända dig till din studie- och yrkesvägledare (SYV) för att få hjälp att anmäla dig eller om du behöver hjälp med resan hit.

Obs! när du fyllt i formuläret och tryckt på sänd, skrolla ner på sidan igen för att se så att formuläret skickats iväg.

*Markera vilket datum du vill besöka Öppen Skola 2017/2018.
Vilken/vilka inriktningar är du intresserad av
OBS! NÄR DU FYLLT I FORMULÄRET OCH TRYCKT PÅ SÄND, SKROLLA NER PÅ SIDAN IGEN FÖR ATT SE SÅ ATT FORMULÄRET ÄR RÄTT IFYLLT OCH SKICKATS IVÄG