Nyheter från Tenhults naturbruksgymnasium

Gymnasieutbildningsmässa 2017

Elever och lärare tittar på en vägvisare med skyltar över olika yrken inom gröna näringar.

Välkommen till årets gymnasieutbildningsmässa den 18 oktober! Mässan vänder sig till dig som går i nian och som ska välja gymnasium till nästa år. Självklart finns vi från Tenhults naturbruksgymnasium på plats och berättar om vår skola och utbildningar. Kom gärna förbi vår monter så berättar vi mer!

Djurvårdare för en dag – aktivitet för högstadieelever

Närbild på händer som håller i en skäggagam.

För dig som snart ska välja gymnasium och som gillar djur... Missa inte att anmäla dig till DJURVÅRDARE FÖR EN DAG på Tenhults naturbruksgymnasium!

Öppen skola för dig som ska välja gymnasium

Kollage med bilder på djur och elever från Tenhults naturbruksgymnasium.

Är du nyfiken på Tenhults naturbruksgymnasium, vill veta mer om våra gymnasieutbildningar och se och uppleva skolan på nära håll? Då är ÖPPEN SKOLA det perfekta tillfället att besöka oss!

Supermåndag - clinic med välkända svårklassryttare i hoppning och dressyr

dressyrhäst

Den 11 september gästas Tenhults naturbruksgymnasium av två välkända ryttare – Mads Hendeliowitz, OS-ryttare i dressyr, och Nathalie Adelborg, svårklass ryttare i hoppning.

Organisationsförändring från 1 augusti

Tenhults naturbruksgymnasiums verksamhetschef Ola Lundmark och rektor Anna Rosén.

Från och med 1 augusti genomförs flera organisationsförändringar på Tenhults naturbruksgymnasium. Skolans verksamhetschef Ola Lundmark kommer att ägna mer tid åt övergripande frågor och verksamhetens utveckling, och Anna Rosén tar över rektorskapet för gymnasieskolan och gymnasiesärskolan och blir därmed pedagogisk ledare för Tenhults naturbruksgymnasium.

Travhäst från Tenhults naturbruksgymnasium vann överlägset på Axvalla

Travhästen Timo Sisu från Tenhults naturbruksgymnasium.

I söndags den 11 juni vann travhästen Timo Sisu från Tenhults naturbruksgymnasium på Axvalla. Han vann på medeldistans och var totalt överlägsen.