Sjuksköterskor

Infektionsavdelningen, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping

Vi söker

Till infektionsavdelningen söker vi nu förstärkning med sjuksköterskor som vill bli en del av vår trevliga personalgrupp. Är du vår nästa kollega?

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder två stycken tillsvidaretjänster, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Hos oss får du ett stimulerande och omväxlande arbete med högt kollegialt stöd och hög trivsel. Vi tillämpar önskeschema. Du får en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter. Som anställd hos oss har du dessutom fri öppen sjukvård och tillgång till diverse friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym.

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska har du en helhetssyn på patientens komplexa behov. Du ansvarar för omvårdnad, observation, läkemedel och samarbetsfrågor kring patienter med olika infektionsdiagnoser och varierande omvårdsbehov. Vi vill att patienten ska vara delaktig i sin vård. Det innebär att information är en mycket viktig del i ditt arbete. Du tar hand om patienten på bästa sätt utifrån individens behov och beprövad erfarenhet inom medicinsk omvårdnad. Vi arbetar i team med olika professioner och tillsammans med övriga medarbetare arbetar du för ett gott samarbete inom kliniken. Som sjuksköterska leder och fördelar du arbetet i teamet. Våra patienter är ibland mycket svårt sjuka i exempelvis sepsis och kräver omfattande akuta åtgärder från dig och dina kollegor.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du är kvalitetsmedveten och trygg i din roll som sjuksköterska. Du kan ta ansvar för att planera och prioritera ditt arbete och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har ett empatiskt sätt, en mycket god servicekänsla och ger ett gott bemötande till patienter och kollegor. För att trivas i denna roll bör du vara stresstålig och ha högt arbetstempo när så krävs. Vi ser gärna att du har vana att arbeta i journalsystemet Cosmic. Vi lägger också stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi värderar goda medicinska resultat, ett personcentrerat arbetssätt och möjlighet för medarbetare att förverkliga idéer om utveckling och driva förbättringsarbete.

Klinikens mål är att ge en god och jämlik vård, god omvårdnad och gott bemötande med patientens behov i centrum.

Frågor och ansökan

Upplysningar om tjänsten lämnas av vårdenhetschef Åsa Hjalmarsson, 036 - 32 59 64. Fackliga upplysningar lämnas av Hanna Ekberg, 036 - 32 21 25. Sista ansökningsdag är den 12 Augusti 2018.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och bemannings- och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterskor Tillbaka till lediga jobb