Vårdadministratör

Gränna Vårdcentral

Vi söker

Vi söker en utbildad vårdadministratör och ser helst att du har några års erfarenhet. Du har goda språkkunskaper i svenska, både i tal och i skrift, hanterar Office-paketet, goda IT-kunskaper och tidigare arbete i Cosmic. Tjänsten är på heltid.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett stimulerande arbete med engagerade kollegor med hög kompetens i en trivsam miljö. Vi är en liten sammansvetsad grupp av vårdadministratörer med delat ansvar över arbetsuppgifterna, du kommer att jobba i ett team nära både sköterskor och läkare.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Arbetet som vårdadministratör på vårdcentral är mycket omväxlande. Vi fungerar som spindeln i nätet och har ett bra samarbete med vårdcentralens övriga personal. Vi arbetar med bl.a. journalskrivning, remisshantering, viss tidbokning, receptionsarbete, IT-kontaktperson och posthantering. Vi arbetar i flera olika administrativa system, Cosmic, TeleQ, Master, RoS och tjänstekatalogen.

För att du ska trivas hos oss

Det är viktigt att du tycker om att arbeta för god kvalitet och har förmågan att planera, prioritera, genomföra och utvärdera. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till olika situationer och att ser möjligheter i förändringar. Arbetet kräver att du är stresstålig då arbetstempot ibland kan vara högt. Du är därtill en person som är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vår verksamhet bygger på personliga möten i en lite mindre vårdcentral, där du genom engagemang och professionellt förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar för bästa möjliga vård och service för patienten. Vi uppmuntrar till kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa verksamhetschef Valentina Moldovan tfn 072-516 76 16. Facklig företrädare för Vision, Kristiina Kontiola Helgesson tfn 010-242 49 17.   Välkommen med din ansökan senast 31 juli. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb