Sjuksköterska natt

Kirurgkliniken, Värnamo Sjukhus

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta natt på våra kirurgavdelningar G och H.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en nattjänst med tillsvidareanställning, med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är på 68,63 procent och om du vill arbeta mer kan detta diskuteras. Vi jobbar med fast schema och du arbetar var tredje helg med en veckoarbetstid på 34 timmar per vecka.

Den som tjänstgör enbart natt får ett natt-tillägg på 6 000 kronor utöver grundlönen.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Kirurgavdelningen är en arbetsplats där du får möjligheten att arbeta med blandade arbetsuppgifter i ett varierat tempo. Det är viktigt för oss att du är en flexibel person med ett trevligt bemötande, samt att du har en god samarbetsförmåga och förmåga att strukturera ditt arbete. Som sjuksköterska får du planera, leda och organisera både den specifika och basala omvårdnadsarbetet i nära arbete med patienter och andra professioner. Vi arbetar med personcentrerad vård, vilket innebär att patienten ska känna sig delaktig i sin vård.

För att du ska trivas hos oss

Vi värderar högt att du har en positiv inställning, god samarbetsförmåga och ett empatiskt förhållningssätt. Du ska kunna arbeta självständigt och strukturerat och kunna anpassa dig efter förutsättningarna som finns. Erfarenhet av arbete med kirurgiska patienter är meriterande, men vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Kirurgkliniken vill ge patienten bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång. Vi eftersträvar en arbetsmiljö där medarbetarna känner sig trygga, uppskattade och inspirerade att göra sitt bästa.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Carina Martinsson, tfn 010-244 72 44. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Angelika Hansen, tfn 010-244 79 38.

Sista ansökningsdag är 31 augusti. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska natt Tillbaka till lediga jobb