IT-utvecklare, Folktandvårdens kansli

Folktandvårdens kansli

IT, service och Folktandvårdens medarbetare och patienter är viktigt för oss! 

I denna kombination får vi arbeta med det som vi tycker är det roligaste som finns! Med fokus på tandvårdssystemet T4 och systemet för digital röntgen Onepix arbetar vi med systemförvaltning, stöd och support till Folktandvårdens medarbetare och patienter. Vi kvalitetssäkrar system och rutiner samt anpassar systemen till Folktandvårdens verksamhet.

Har du funderat på att fördjupa dig i journalsystemet T4 eller drömmer om att få arbeta med IT inom Folktandvården? Missa då inte chansen att bli en i vårt team!

Vi söker

Du har ett stort intresse för IT och vill fördjupa dina kunskaper i journalsystemet T4 och Onepix. Dessutom har du erfarenhet av journalsystemet T4 eller annan digital tandvårdsjournal.

Vi ser det som positivt om du har odontologisk utbildning eller erfarenhet från tandvård. Kunskaper i Officepaketet är ett krav. Du talar och skriver obehindrat på svenska, och har dessutom god förståelse i engelska. För tjänsten krävs körkort.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning med en tjänstgöringsgrad om 50 %. Tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Du administrerar och supportera Folktandvårdens alla medarbetare och patienter i Folktandvårdens specifika IT system. Ditt främsta mål är att alltid ge bästa möjliga support till de personer som vänder sig till dig för stöd. Du följer upp, fullföljer och återkoppla ärenden till medarbetare och systemförvaltare för att därmed kvalitetssäkra vårt arbete. Du är delaktig i IT sektionens utvecklingsarbete och testprocesser.

I ditt arbete kommer du också i kontakt med frågor som rör regelverk och rutiner i Tandvårds- och Läkemedelsförmånsverket, Försäkringskassan och Bedömning tandvård.

För att du ska trivas hos oss

Som IT-utvecklare har du stora kontaktytor och möter en mångfald av människor. Du har därför ett professionellt förhållningssätt där du är tillmötesgående i ditt bemötande och är lyhörd inför kundens behov. Du har en positiv attityd och ett serviceinriktat förhållningssätt. Du bidrar till ett gott samarbete genom att du skapar goda relationer och relaterar till dina kollegor på ett lyhört och smidigt sätt.

Hos oss är den ena dagen aldrig den andra lik och varje dag ställs du inför nya utmaningar. Vi tror därför att du är en problemlösare som trivs i en händelserik vardag. Du kan snabbt ställa om och du tar dig an uppgifterna med en lugn och stabil inställning. Du är engagerad och bidrar till kansliets och IT-sektionens utveckling så att vi tillsammans kan ge klinikerna och patienten bästa möjliga support och upplevelse av sin kontakt med oss.

Detta värderar vi högt

Vill du veta mer om våra värderingar, mål och visioner? Läs gärna mer på Jobba hos Folktandvården

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta sektionschef Magdalena Ahlin på telefonnummer 010-242 53 07.

Facklig kontaktperson för Vision är Anita Hult, 010-243 24 03. 

Sista ansökningsdag är den 12 augusti 2018. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som IT-utvecklare, Folktandvårdens kansli Tillbaka till lediga jobb