Verksamhetsutvecklare med inriktning mot Stratsys och Diver

Ekonomiavdelningen, Regionledningskontoret

Region Jönköpings län är en organisation där det ständigt sker förbättringar och nu söker vi dig som vill vara och vidareutveckla vårt arbete med våra IT-stöd för ledning och uppföljning – Stratsys och Diver.

Vi söker

Vi söker dig som har examen på högskolenivå eller annan lämplig utbildning. Du har erfarenhet av att driva och utveckla IT-stöd. Erfarenhet av Stratsys och/eller kännedom om regionens organisation är meriterande. Tjänsten avser en visstidsanställning på heltid över två år med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Dina viktigaste arbetsuppgifter blir att vidareutveckla vårt IT-stöd Stratsys och dess kopplingar till Diver. Stratsys omfattar idag hela ledningssystemet från budget/verksamhetsplan till rapportering och analys av resultat. Diver, vårt BI-system, samlar data från i stort sett alla våra verksamhetssystem och integrationer mellan systemen är en viktig del.

Vi behöver dels vidareutveckla befintliga modeller i Stratsys men också bygga upp nya för planering, uppföljning och rapportering. Ditt arbete kommer att vara inriktat på att fånga upp behov och praktiskt hitta lösningar i Stratsys och Diver. Du kommer arbeta nära kollegor på Regionledningskontoret men också vara en samarbetspartner för andra inom Region Jönköpings läns alla verksamhetsområden.

För att du ska trivas hos oss

Du är en person som är intresserad att arbeta utifrån ett helhetsperspektiv och har förståelse för delarnas påverkan på helheten. Du gillar att angripa komplexa problem och hitta de enkla lösningarna. Du fångar upp behov och kan översätta dessa i praktisk lösning som du pedagogiskt kommunicerar. Du är flexibel och kan anpassa dig till förändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar.

Du tycker om att praktiskt arbeta med uppsättning och utveckling av system där du självständigt till stor del behöver ta initiativ för att sätta igång aktiviteter för att uppnå resultat.

Gott samarbete är viktigt för dig, både i din arbetsgrupp och med andra verksamheter i Region Jönköpings län. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och leverera lösningar.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Holm, budgetchef, tfn 070-346 84 75 eller Anette Peterson, hälso- och sjukvårdsstrateg, tfn 070-349 46 37. Fackligt ombud för Vision är Carina Einarsson Jonsson tfn 010-242 65 88 och för SACO Dirk Jonker tfn 010-242 28 35.

Sista ansökningsdag är den 12 augusti 2018. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Verksamhetsutvecklare med inriktning mot Stratsys och Diver Tillbaka till lediga jobb