Gymnasielärare naturkunskap/biologi

Stora Segerstad naturbrukscentrum

Vi söker

Är du en lösningsfokuserad, relationsbyggande och positiv person som tycker om att arbeta med ungdomar utifrån deras individuella förutsättningar? Då kan du vara den vi söker till vår engagerade och professionella personalstyrka som gemensamt antar utmaningar och skapar förutsättningar för eleverna på naturbruksprogrammet vid Stora Segerstad Naturbrukscentrum!

Det här får du arbeta med

Som lärare hos oss kommer du arbeta tillsammans med elever och personal vid gymnasieskolans naturbruksprogram. Vi är naturligtvis intresserade av dig som är lärare i naturkunskap och biologi, men också av dig som har kompetens inom naturbruksområdet. Tjänsten är tillsvidare med tillträde höstterminen 2018 och med omfattning på 50-100% beroende på önskemål och upplägg.

Utbildningskrav/tidigare erfarenhet

Du som söker lärartjänsten ska vara behörig med lärarlegitimation. Du är trygg i din kompetens och trivs i rollen att jobba med ungdomar och förmedla kunskap. Du har en egen drivkraft och ett strukturerat arbetssätt, gillar utmaningar och att arbeta med utvecklingsarbete. Är du intresserad av att undervisa i matematik kan det vara en fördel, men inte ett krav.

Övriga krav

  • B- körkort
  • Behärska svenska språket i tal och skrift
  • DatorvanaIntervjuer sker fortlöpande Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av rektor Maria Lust 010-24 42 616, 070-64 33 666. Fackliga representanter: Lärarnas riksförbund, Ann Blixt, 010-24 42 638. Lärarförbundet, Nicklas Westgård, 010-24 426 82.

Sista ansökningsdag är 27 juni 2018. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Gymnasielärare naturkunskap/biologi Tillbaka till lediga jobb