Applikationsspecialister

Enhet utveckling

Vill du vara med på resan mot ett vårdstöd i världsklass och vara del i utveckling av ett av Sveriges största affärssystem inom hälso- och sjukvård? Vill du vara en del av ett härligt team som tillsammans förvaltar och vidareutvecklar regionens IT-stöd och skapar IT-stöd i framkant med mervärde och nytta för våra kunder?

Låter det som en spännande utmaning, då ska du läsa vidare!

Vi söker

IT-centrum söker nu applikationsspecialister för att förstärka två av våra förvaltningsteam. Ett av teamen arbetar med Cosmic som är vårdens största system inom primärvård och specialiserad vård. Det andra teamet arbetar med bl.a. ROS som är ett system för elektronisk hantering av remiss och svar mot Medicinsk diagnostik (laboratoriemedicin, klinisk fysiologi och radiologi), bildhanteringssystemet Picsara samt Nationella tjänster, t.ex. Journalen via nätet.

Vi ser att du har en högskoleutbildning inom IT eller annan likvärdig erfarenhet av IT. Vi ser också att du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har en god förståelse för förvaltning av system samt konfigurering. Har du erfarenhet från vårdsektorn är det meriterande. Erfarenhet av agil metodik är också meriterande då vi använder detta arbetssätt både inom förvaltning och projekt.

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placering i Huskvarna. Hos oss får du arbeta tillsammans med andra kompetenser/roller i hela kedjan från krav till färdig lösning. Region Jönköpings län är en kunskapsintensiv verksamhet med goda utvecklingsmöjligheter. Dessutom erbjuder vi generösa anställningsförmåner! Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som applikationsspecialist kommer du att ingå i en förvaltningsgrupp som tillsammans ansvarar för att förvalta och vidareutveckla system inom området för e-hälsa. Att arbeta som applikationsspecialist innebär bl.a. konfiguration i befintliga applikationer, beskrivning och dokumentation av lösningar, utredning och lösning av incidenter samt en aktiv roll i införandet av nya system/moduler. Du kommer arbeta i ett team där följande kompetenser ingår; applikationsspecialister, förvaltningsledare, kravanalytiker, IT-arkitekt, systemtekniker och projektledare.

Du ingår tillsammans med andra kompetenser i hela kedjan från kravanalys, design, dokumentation och test till implementation. Arbetet bedrivs i nära samarbete med verksamheten såväl i projekt som i löpande förvaltningsuppdrag. Du kommer arbeta i nära samarbete med kollegor, kunder och leverantörer, så god samarbetsförmåga är en förutsättning.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss har du förmåga att organisera och prioritera ditt och teamets arbete på ett effektivt sätt. Då vi arbetar i team är samarbetsförmåga mycket viktig. Du arbetar kvalitetsmedvetet och är angelägen om att slutföra dina arbetsuppgifter till kundens belåtenhet. Som person gillar du utmaningen med att arbeta i en föränderlig miljö där vi tillsammans utvecklar vår flexibilitet för att snabbt kunna ställa om utifrån ex. nya prioriteringar eller förändringar i vår omvärld. Som person är du ansvarstagande, arbetar målinriktat, jobbar med en helhetssyn och med kundens behov i fokus. Då resor kan förekomma kan det underlätta om du har körkort men det är inte något krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mera information kontakta enhetschef Anna Rydén, mobil 070-612 42 56. Facklig företrädare för Vision Anna Flodin, tel. 010-242 42 97och för SACO Pekka Sirviö Strandroth tel.010-242 6554. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag är 2017-08-12.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Applikationsspecialister Tillbaka till lediga jobb