Psykolog/PTP-psykolog

Rehabiliteringsmedicinska kliniken

Är du utbildad psykolog och intresserad av att arbeta personcentrerat i team? Rehabiliteringsmedicinska kliniken i Jönköping söker psykolog då en av våra tre psykologer ska vara föräldraledig.

Vi söker

Vi söker dig som har psykologexamen och intresse och kunskap i att möta människor i olika situationer till ett vikariat under tiden 2018-05-01 - 2019-08-31 eller efter överenskommelse. Meriterande är legitimation som psykolog liksom erfarenhet av arbete med personer med somatisk ohälsa.

Vi erbjuder dig

En väl fungerande arbetsplats där arbetet till stor del sker i interprofessionella team. Här erbjuds du varierande och utvecklande uppgifter i en verksamhet som ligger i framkant när det gäller utvecklingsarbete. Som psykolog hos oss kommer du ingå i ett välfungerande psykosocialt team med god arbetstrivsel.

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter kommer till största del bestå av individuell samtalsbehandling med personer med långvarig smärta, somatisk ohälsa samt ryggmärgsskada. Gruppbehandling utifrån ACT samt KBT samt bedömningar. Hålla i föreläsningar för patienter och närstående. Tillföra psykologisk kunskap till övrig personal samt delta i teamarbetet.

För att du ska trivas hos oss

Samtidigt som din samarbetsförmåga är viktig så kommer du också behöva arbeta och fatta beslut på egen hand. Vi möter personer i olika situationer och med olika förutsättningar vilket sätter krav på din empatiska förmåga och ditt sätt att bemöta andra människor. Stor vikt läggs vi personlig lämplighet

Detta värderar vi högt

Vi värdesätter att du har ett personcentrerat arbetssätt, drivkraft att utveckla verksamheten samt att vi tillsammans skapar en god arbetsmiljö. Klinikens signum är teamarbete där det är viktigt att du som medarbetare har god samarbetsförmåga och är ansvarstagande.

Kliniken har sedan 2006 ackrediterats utifrån den amerikanska organisationen CARF, vilket innebär att kliniken kontinuerligt kvalitetsgranskas. Kliniken strävar hela tiden efter att ligga i framkant, hålla en hög kvalitet och aktivt förbättra verksamheten. Utveckling sker tvärprofessionellt och i samverkan med andra såsom primärvård, kommun, patienter, närstående och patientföreningar.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta enhetschef Anna Modie, tfn 010-242 26 19. Psykolog Jenny Milton, tfn 010-242 26 11. Facklig företrädare för SACO Kjell Johansson, tfn 010-242 18 76. Sista ansökningsdag är 2017-02-04, intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Psykolog/PTP-psykolog Tillbaka till lediga jobb