Arbetsterapeut

Rehabiliteringscentrum område 1 Jkpg

Välkommen till oss på Rehabiliteringscentrum! Vi söker en engagerad och kompetent arbetsterapeut som vill vara med och forma vår verksamhet

Vi söker

Vi söker en legitimerad arbetsterapeut till Rehabiliteringscentrum på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start 2018-04-16 eller enligt överenskommelse. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet vid denna rekrytering.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig arbete i en multiprofessionell arbetsgrupp med ett gott arbetsklimat präglat av teamarbete. Du har arbetsterapeutkollegor nära till hands men jobbar också tillsammans med de övriga rehabiliteringsprofessionerna och medicinsk personal. Vår verksamhet är i ständig utveckling och vi erbjuder dig en grundlig introduktion, mentorskap och goda utvecklingsmöjligheter.

Det här får du arbeta med

Tjänsten innebär arbetsterapeutisk bedömning och behandling av patienter på geriatrisk akutvårdsavdelning. En viktig del av arbetet är utredning av aktivitetsförmåga och arbetsterapeuten har en aktiv roll i vårdplaneringsprocessen. I arbetet ingår även utprovning och förskrivning av hjälpmedel samt studenthandledning.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra men också att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är självständig. Du har ett kvalitetstänk och är intresserad av att driva verksamheten framåt tillsammans med övriga teamet. Du arbetar med en helhetssyn där patient och närstående är delaktiga och deras behov är alltid i ditt fokus. Flexibilitet och kommunikativ förmåga är andra viktiga egenskaper.

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetare har en samlad kunskap om fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stort fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbete.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om arbetet hos oss är du välkommen att ringa områdeschef Charlotte Jansson, 010-242 25 05. Facklig företrädare för Sveriges Arbetsterapeuter är Ylva Medén, 010-2422588.

Urval och rekrytering kommer ske löpande. Sista ansökningsdag är 2018-01-28. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Arbetsterapeut Tillbaka till lediga jobb