Vårdadministratör

Habiliteringscentrum med placering på Syncentralen

Vill du ha ett meningsfullt utvecklande arbete där du genom ditt administrativa stöd är med och bidrar till självständighet och delaktighet för personer med synnedsättning? Vi behöver nu förstärkning till Syncentralen i Jönköping.

Vi söker

Vi söker vårdadministratör/administratör för en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse. Önskvärt är kunskaper i Cosmic, goda IT-kunskaper samt goda kunskaper i svenska språket. Erfarenhet av kundservice är värdefullt.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete där du har ett nära samarbete med samtliga yrkesgrupper i teamet. Arbetet sker under dagtid från måndag till fredag där du kommer kunna anpassa dina arbetstider i viss mån då vi använder oss av årsarbetstid. Som anställd vid Region Jönköpings län finns förmåner i form av bland annat fri öppen sjukvård, tillgång till gym och olika personalaktiviteter.

Det här får du arbeta med

Syncentralen är en länsövergripande specialistverksamhet med ansvar för habilitering och rehabilitering av barn och vuxna med synnedsättning/blindhet. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att skriva och hantera patientjournal, ansvar för patientbokning, reception och telefonservice, schemaplanering, IT samt övriga administrativa uppgifter. Du kommer vara delaktig i att utveckla vårt arbetssätt samt verksamhetens mål.

För att du ska trivas hos oss

Bör du vara serviceinriktad, engagerad och ha förmågan att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du behöver trivas i möten med människor, vara flexibel och ha en god samarbetsförmåga.

Detta värderar vi högt

Grunden för vårt arbete är mötet med barn, ungdomar och vuxna som kommer i kontakt med oss utifrån sina individuella behov av habilitering och rehabilitering. Vår utgångspunkt är alla människors lika värde. Det innebär att vi möter alla utifrån individens unika livssituation och förutsättningar. Vi bygger vår verksamhet genom meningsskapande möten. Medskapande, meningsfullhet och kvalitet är våra kärnvärden, som är viktiga och ledande för oss. Allting mynnar ut i vår vision; Ett bra liv i en attraktiv region för alla.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta enhetschef Karl Vingren, tfn 010-2421658. Vårdadministratör Camilla Simonsson Annas, tfn 010-2421645. Facklig företrädare för vision Lisbeth Andersson, tfn 010-242 43.

Urval och rekrytering sker löpande. Sista ansökningsdag är 2018-01-28. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb