Sjuksköterska

Ortopedisk vårdenhet Höglandssjukhuset Eksjö

Vill DU bli en av sjuksköterskorna i vårt inspirerande & utvecklande team på Ortopedkliniken i Eksjö?

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Tillträde är omgående eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

  • ett arbete där medarbetare från olika professioner jobbar tillsammans i team
  • goda möjligheter till kompetensutveckling
  • introduktion anpassad efter dina erfarenheter
  • tillgång till friskvårdsaktiviteter, tex personalgym
  • fri öppen sjukvård

Det här får du arbeta med

Ditt arbete som sjuksköterska innebär att du har huvudansvar för den specifika omvårdnaden. Det innebär bland annat optimering inför och efter operation. Systematisk analys och bedömning av patientens status. Här ingår områden som nutrition, smärta och smärtbehandling, förebyggande arbete för att förhindra trycksår, fall och vårdrelaterade infektioner m.m. En viktig del i arbetet är att ge information till patienter och närstående.

För att du ska trivas hos oss

Du är legitimerad sjuksköterska. Du tar ansvar för ditt arbete och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har gott omdöme och god förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har en positiv inställning till ditt arbete. Du behåller ditt lugn i pressade situationer och tillmötesgående i ditt bemötande. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Ortopedklinikens medarbetare känner stort ansvar och vi arbetar för att ha en stor produktion med hög kvalitet för att kunna ge patienten god vård med korta väntetider. Delaktighet och arbetsglädje tycker vi är viktigt och det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information kontakta vårdenhetschef Britt Leandersson, 010-24 375 88 eller biträdande vårdenhetschef Jennie Evertsson, 010-24 359 82. Facklig företrädare för vårdförbundet är Maria Pettersson eller Mathilda Stenberg, 010-24 359 10.

Sista ansökningsdag är den 14 februari 2018, men skicka in din ansökan idag då urval, intervjuer och rekrytering kan ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb