HR-konsult inriktning rekrytering

Verksamhetsstöd, Kirurgisk vård

Vill du vara med på vår resa, i ett personligt och engagerat team och ta verksamheten mot nya mål? Vi är ett team på totalt nio HR-konsulter och en HR-chef där en våra medarbetare går vidare till ett annat uppdrag i organisationen. Därför behöver vi en ny rekryteringskonsult till vår verksamhet och vi väntar med spänning på att få med dig i teamet!

Vi söker

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för rekrytering och employer branding och vill bidra med din kompetens till vår spännande verksamhet inom hälso- och sjukvård.

Vi erbjuder dig

Du erbjuds en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Placeringsort Eksjö, men resor förekommer regelbundet då vi har vår verksamhet även i Jönköping och Värnamo.

Det här får du arbeta med

Som rekryteringskonsult inom verksamhetsområde Kirurgisk vård fungerar du som rådgivare till både chefer och kandidater i dina uppdrag. Du coachar organisationens chefer i hela rekryteringsprocessen, från behovsanalys och kravprofil till uppsökande av kandidater, urval, intervjuer, anställning och uppföljning. I samverkan med rekryterande chef kvalificerar du kandidater genom intervjuer, personbedömningar och referenser.

Vi utvecklar just nu vår rekryteringsprocess för att kunna arbeta mer proaktivt, genom exempelvis uppsökande rekrytering. I rollen som rekryteringskonsult ingår även att skapa, utveckla och behålla långsiktiga relationer med potentiella medarbetare genom bland annat mässor och sociala medier.

I rollen ingår också att handleda och utbilda i hur vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringsarbete och det finns möjlighet för dig att delta i detta arbete. Du kommer även att bli vår specialist i employer branding och ta oss till nästa nivå i arbetet med hur vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare.

För att du ska trivas hos oss

Vi ser att du har en högskoleutbildning inom HR-området eller motsvarande och gärna några års erfarenhet av HR- och rekryteringsarbete. Vi tror att du jobbar som rekryteringskonsult idag eller har gjort det tidigare. Det är meriterande om du har arbetat med kompetensbaserad rekrytering, Linkedin och med något testverktyg. Du är nyfiken och har ett genuint intresse av att möta nya människor.

Du gillar och är bra på att skapa kontakter och underhålla relationer. Du är van att ta initiativ, strukturera ditt arbetssätt och driva ditt arbete tills målet är uppnått, självklart inom den bestämda tidsramen. Ditt sätt att kommunicera är tydligt och du ser till att rätt budskap nått din målgrupp. Du är mån om kvalitén i ditt arbete och arbetar aktivt för att utveckla dig inom ditt arbetsområde och trivs med att vara en kunskapsresurs för andra. Körkort är ett krav.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten vänd dig då gärna till HR-chef Sven Jakobsson, 010-244 70 80 eller HR-konsult Frida Lundstedt, 010-242 13 06. Facklig företrädare för SACO Fadia Restom, 072-55 48 038, och för Vision Marie Svensson, 0381-35 861.

Vill du vara med? Vi är så nyfikna på dig! Vad brinner du för och vad är din stryka som rekryterare? Vi genomför intervjuer löpande så skicka in din ansökan redan idag eller senast 2017-09-30.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som HR-konsult inriktning rekrytering Tillbaka till lediga jobb