Distriktssköterska

Råslätts vårdcentral

Vi söker nu en distriktssköterska/sjuksköterska med diabeteskompetens!

Är du nyfiken på en ny utmaning? Brinner du för att arbeta nära dina patienter? Trivs du att arbeta med utveckling? Sök då tjänsten hos oss!

Råslätts vårdcentral är inne i ett expansivt skede och planeras bli en utbildningsvårdcentral för alla professioner med en klinisk undervisningsmottagning placerad på vårdcentralen. Vårdcentralen kommer så småningom att flytta in i nya fräscha lokaler. Detaljplanering pågår och byggstart planeras till 2018. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du har erfarenhet att arbeta i Cosmic och Tele-Q men det är inget krav.  

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett stimulerande arbete som växlar mellan telefonrådgivning och mottagningsarbete. Mottagningsarbetet kan vara både planerad och akut mottagning. Vi är måna om att ta tillvara våra medarbetares kompetens och vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet av att arbeta med diabetespatienter. I arbetet kan viss helg- och kvällstjänstgöring vid jourcentralen i Jönköping ingå.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är distriktssköterska eller sjuksköterska med vidareutbildning inom diabetes alternativt motsvarande förvärvad erfarenhet av arbete med diabetespatienter. Du bör kunna arbeta självständigt och gärna ta egna initiativ men också ha förmåga till - och förstå värdet av - samarbete, eftersom teamsamverkan är en viktig del av vårt arbetssätt. Vi värdesätter egenskaper som engagemang och positiv attityd. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. 

Detta värderar vi högt

Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård och vi vill därför ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av arbetsglädje, engagemang, dialog och trivsel.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Ann-Charlotte Lilja, tfn 010- 242 37 65. Facklig förtroendeman för vårdförbundet är Eva Hjelm, tfn 010-242 37 57.

Sista ansökningsdag är 31/7. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska Tillbaka till lediga jobb