Vårdadministratör

Ögonkliniken Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Vi söker dig som har en vårdadministrativ utbildning med diagnoskodning som vill bli en del av vår arbetsgrupp på kliniken.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete. Tjänsten är på heltid, tillsvidare och med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att vara medicinsk dokumentation i journalsystemet Cosmic, diagnos- och åtgärdsklassificering samt receptionsarbete.

För att du ska trivas hos oss

Vi värdesätter hög känsla för bemötande, service och kvalitet samt att du har en positiv attityd. Som person är du lojal och har ett professionellt arbetssätt, du är strukturerad och har lätt för att organisera ditt arbete. Vi ser även att du är en flexibel person som lätt kan ställa om till nya förutsättningar under arbetets gång. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Vi arbetar för rätt använd kompetens - att varje yrkesgrupp ska arbeta med det den kan bäst!

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa administrativ enhetschef Ylva Wredenberg tfn 010-242 16 16. Facklig företrädare för Vision Tina Laine Tollström tfn 010-242 59 13. Urval och intervjuer kommer ske löpande. Sista ansökningsdag 2018-01-31.

Välkommen att söka jobbet via länken nedan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb