Vetlanda vårdcentral

Mamma som håller om sitt barn.
Vårdcentralerna är goda mötesplatser i trygg miljö. Omtanken i centrum. Foto: Vårdcentralerna Bra Liv

Denna sida riktar sig till dig som vill veta mer om oss som vårdcentral. För dig som behöver kontaktuppgifter för att söka vård, finns vi på 1177 Vårdguiden.

KONTAKT

Kontaktuppgifter, e-tjänster och karta finns på 1177.se.

Öppettider

Måndag - fredag 08:00 - 17:00

Telefonnummer

0383-73 20 10

Du kan även kontakta oss via våra e-tjänster på 1177 vårdguiden. 
För rådgivning kan du ringa 1177 dygnet runt. 

 

Vetlanda vårdcentral - en bättre hälsa för alla!

Vår målsättning är ”En bättre hälsa för alla”, vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Detta skapas genom professionellt bemötande som präglas av ett ömsesidig förtroende och respekt. 
Mottagningar Vetlanda vårdcentral

Hälsa i trygga händer

Vetlanda vårdcentral erbjuder ett brett utbud av förebyggande hälsoinsatser och sjukvårdsinsatser, samlat under ett och samma tak. Vårdcentralen står för ett vänligt och professionellt bemötande som präglas av ömsesidigt förtroende och respekt. Vi består av många trevliga medarbetare med hög kompetens inom olika yrkesprofessioner. Verksamheten är indelad i läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, arbetsterapi, sjukgymnastik, psykosocial enhet. I anslutning till vårdcentralen finns även också laboratorium, röntgen och öppen psykiatrisk mottagning.

Att vara medarbetare hos oss

Som medarbetare hos oss får du möjlighet att arbeta med allt från äldre patienter till små barn. Här arbetar 40 personer och tillsammans bidrar vi till en arbetsmiljö som är kreativ, öppen och varm.
Jobba hos oss

En attraktiv fritid

Vårdcentralen är belägen cirka 2 km från Vetlanda centrum. Kommunen består av en stor landsbygd och natur där det finns utrymme för äventyren, vandra, cykling och fiske. Här finns bra service för barnfamiljer med ett bra utbud av barnomsorg och skolor. Vetlanda bjuder på det mesta av allt ifrån ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad. Dessutom tar det cirka 1 timma till Jönköping eller Växjö om man vill uppleva storstadspulsen.  Närheten till Jönköping och Växjö ger möjligheter att ta del av ett rikt kulturliv och här finns också högskolor med stort utbud av diverse utbildningar.Vetlanda ligger endast 30 minuter från järnvägsstaden Nässjö. Via Nässjö når du Köpenhamn,Stockholm,Göteborg och Malmö inom 2,5 – 3,5 timmar, vilket visar på vårt centrala läge i Sverige. Läs mer om att leva och bo i Vetlanda på www.vetlanda.se(Extern länk)