Skillingaryds vårdcentral

Mamma som håller om sitt barn.
Vårdcentralerna är goda mötesplatser i trygg miljö. Omtanken i centrum. Foto: Vårdcentralerna Bra Liv

KONTAKT

Kontaktuppgifter, e-tjänster och karta finns på 1177.se.

Öppettider

Vårdcentralen måndag–fredag 8.00–17.00
Provtagningen måndag–fredag 8.00–9.00 

0370-37 93 00

Du kan ringa 1177 för rådgivning dygnet runt.
Du kan även kontakta oss via e-tjänster på 1177 Vårdguiden.
Mottagningar, Skillingaryds vårdcentral

Välkommen till Skillingaryds vårdcentral

Skillingaryds vårdcentral är en välfungerande och omtyckt vårdcentral i Vaggeryds kommun. På vårdcentralen visar vi ett genuint intresse för våra patienter och erbjuder dem högkvalitativ vård, gott bemötande och god tillgänglighet.

Att vara medarbetare hos oss

Läkarnas patientansvar är uppdelat efter kommungeografin och patientantalet per läkare är tydligt begränsat för att säkerställa god och säker vård. På vårdcentralen sker samarbetet smidigt mellan all personal; sjukgymnster, distriktssköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeut, psykiatrisjuksköterska, undersköterskor och sekreterare. Vi har ett positivt arbetsklimat som ger personalen möjlighet att utvecklas och att utveckla verksamheten.
Jobba hos oss

En attraktiv fritid

Vaggeryds kommun ligger med sina sjöar, åar och trollska skogar i natursköna Småland. Kommunen är belägen cirka 30 km söder om Jönköping, nära E4. Det finns järnvägsförbindelse i tre riktningar, norrut till Jönköping, österut och söderut mot Nässjö och Halmstad. I Vaggeryds kommun har cirka 14 000 invånare och många småföretag, vilket gör kommunen mycket kreativ och växande. Kommunen har riktigt bra golfbanor, ett militärmuseum och genuina och personliga butiker. Läs mer om att leva och bo i Vaggeryds kommun på Vaggeryds kommuns webbplats.
Vaggeryds kommun(Extern länk)

Vår enda vinst - patientens hälsa

Ungefär 5 600 patienter har valt Skillingaryds vårdcentral som sin vårdcentral. Vår verksamhet bedrivs utan vinstsyfte. Alla pengar går tillbaka till verksamheten och används för utveckling, investeringar och utbildningar som kommer patienten tillgodo vid nästa besök.

Miljön och en hållbar framtid

Vårt miljöarbete är viktigt för oss och ingår naturligt i vårt dagliga arbete. Avfallssortering, resursbesparingar och en ansvarsfull förskrivning av läkemedel är viktiga faktorer. Vi arbetar utifrån ett miljöledningssystem och är certifierade enligt ISO 14001.