Mullsjö vårdcentral

Personal på Mullsjö vårdcentral
Välkommen till Mullsjö vårdcentral Foto: Mats Andersson
Personal på Mullsjö vårdcentralPersonal på Mullsjö vårdcentralPersonal på Mullsjö vårdcentral

KONTAKT

Kontaktuppgifter, e-tjänster och karta finns på 1177.se.

Öppettider

Måndag - fredag 8:00-17:00

Telefonnummer

0392-143 20

Du kan även kontakta oss via våra e-tjänster på 1177 Vårdguiden. För rådgivning kan du ringa 1177 dygnet runt.

Mullsjö vårdcentral – patientens naturliga val

Vårdcentralen ligger mitt i Mullsjö centrum med gångavstånd till stationen, där tillgång till buss och tåg finns. Här möts våra patienter av kompetent personal, vilket leder till vård av hög kvalitet och vi har mycket bra tillgänglighet.

Hälsa i trygga händer

Vi sätter alltid patienten i centrum, patientens hälsa är vår vinst. Här arbetar 24 personer inom olika yrkesgrupper bestående av läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, vårdadministratörer, sjukgymnaster, psykolog och arbetsterapeut.
Vi arbetar på Mullsjö vårdcentral

Vi arbetar även förebyggande och erbjuder hälso- och livsstilsrådgivning.
Mottagningar, Mullsjö vårdcentral

Att vara medarbetare hos oss

Som medarbetare hos oss får du möjligheten att i ditt dagliga arbete möta patienter i olika åldrar, vilket skapar en omväxlande arbetsmiljö. Vårdcentralen står för ett vänligt och professionellt bemötande som präglas av ömsesidigt förtroende och respekt.
Jobba hos oss

En attraktiv fritid

För dig som vill bo i en lite lugnare miljö är Mullsjö ett mycket bra alternativ, här bor ungefär 7 000 invånare. Du behöver inte lämna kommunen eftersom ett rikt utbud av service och fritidsaktiviteter finns att tillgå. Kommunen är vackert belägen där natur och sjöar finns i närheten. Här finns stora möjligheter till idrott och friluftsliv. Det är ungefär 2,5 mil till Jönköping, dit du enkelt kan ta dig med buss, tåg eller bil. Närheten till Jönköping ger dig möjlighet att ta del av ett rikt kulturliv. Läs mer om att leva och bo i Mullsjö på Mullsjö kommuns webbplats.
Mullsjö kommun(Extern länk)

Vår enda vinst - patientens hälsa

Vår verksamhet bedrivs utan vinstsyfte, ungefär 6 750 personer har valt oss till sin vårdcentral. Alla pengar går tillbaka till verksamheten och används för utveckling, investeringar och utbildningar som kommer patienten tillgodo vid nästa besök. 

Miljön och en hållbar framtid

Vårt miljöarbete är viktigt för oss och ingår naturligt i vårt dagliga arbete. Avfallssortering, resursbesparingar och en ansvarsfull förskrivning av läkemedel är viktiga faktorer.