Jobba på Bra Liv Anderstorp vårdcentralsfilial

Vårdcentralen finns belägen i de centrala delarna av Anderstorp. Hos oss arbetar 8 duktiga medarbetare som läkare, sjuksköterska, diabetessköterska, sjukgymnast, undersköterska och vårdadministratör. Vi kan erbjuda våra invånare ett brett utbud av tjänster och mottagningar tack vare ett gott samarbete med Bra Liv Gislaved vårdcentral.

Cirka 4 900 personer har valt oss till sin vårdcentral i ett samhälle på ungefär 5 300 invånare. Vår verksamhet bedrivs utan vinstsyfte. Alla pengar går tillbaka till verksamheten och används för utveckling, investering och utbildning för att vi hela tiden ska bli bättre. 

Arbetet på vårdcentralen präglas av teamarbete baserat på patientens behov. Som medarbetare hos oss är du en del av de offentligt drivna Vårdcentralerna Bra Liv som arbetar med målsättningen "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Vi fokuserar på att erbjuda lättillgänglig vård med kontinuitet och kvalitet som präglas av omtanke och helhet.
Mer om att jobba hos oss inom Vårdcentralerna Bra liv

En attraktiv fritid

Anderstorp är känt för sin motorbana där snabba bilar rusar fram, men i Anderstorp hittar du framförallt lugnet och tryggheten. Här finns naturen nära inpå livet, med att stort antal sjöar och vidsträckta skogsområden där förutsättningarna är goda för jakt, fiske, golf, skidåkning och andra naturupplevelser.  I vår närhet har vi nationalparken Store Mosse och äventyrsberget Isaberg som erbjuder friluftsaktiviteter hela året. Vi har också nära till westernstaden High Chaparall.
Anderstorp finns i Gislaveds kommun som är en välmående landsortskommun med ca. 30 000 innevånare.

Läs mer om att leva och bo i Gislaveds kommun
Gislaveds kommun (Extern länk)