Sommarjobb

Jobba med oss i sommar!

Ett sommarjobb är inte bara ett extraknäck. Ofta är det början på något helt nytt – nya utvecklingsmöjligheter, chansen till ett nytt jobb, nya vänner eller kanske en ny passion. Det börjar med ett sommarjobb!

På sommaren har många av våra medarbetare semester. Du som jobbar hos oss på sommaren är därför väldigt värdefull. Med din hjälp kan vi ge en god och säker vård – hela året. Därför letar vi nu efter sommarkollegor som vill jobba hos oss. 

Inför sommaren söker vi dig som vill göra skillnad. Att sommarjobba hos oss är en chans för dig att utvecklas, knyta kontakter, arbeta nära kollegorna i team och göra verklig skillnad i människors liv. Vi hoppas att du vill bli vår kollega i sommar.

Inför sommaren söker vi bland sjuksköterskor, undersköterskor, vårdadministratörer/läkarsekreterare, biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor och barnmorskor. Vill du sommarjobba på några av landets bästa sjukhus?

Läs mer om att sommarjobba på länets tre sjukhus.

Vi vill att du ska ha en riktigt bra tid tillsammans med oss. När du sommarjobbar på någon av våra avdelningar får du inte bara jobba med proffsiga och härliga kollegor och bra erfarenheter inför ditt kommande yrkesliv. Du får dessutom en grundlig introduktion för att du ska känna dig trygg och taggad inför ditt sommarjobb.

Är du intresserad av att arbeta hos oss under sommaren?
Du kan antingen skicka in en intresseanmälan i den yrkesroll som passar dig eller ta kontakt  men någon av våra kontaktpersoner. 

Trevlig sommar!