Pressmeddelande: Mullsjö vårdcentral flyttar till tillfälliga lokaler

I Mullsjö hyr Vårdcentralerna Bra liv in sig i kommunens lokaler för sin verksamhet. Mullsjö kommun har sedan tidigare planerat för ombyggnation av Mullsjö vårdcentral under 2019 på grund av problem med mögel i lokalerna. Men då problemen på några veckor snabbt blivit värre än tidigare har Mullsjö kommun och Mullsjö vårdcentral i samverkan beslutat om omedelbar flytt av verksamheten.

Från och med vecka 49 kommer därför Mullsjö vårdcentrals verksamhet tillfälligt att flyttas. Verksamheten kommer att bedrivas dels på Habo vårdcentral och dels på Margaretas park i Mullsjö, tills dess att vårdcentralen kan flytta in i tillfälliga gemensamma lokaler på Gunnarsbovägen 35. Arbetet med att ställa i ordning lokaler på Gunnarsbovägen 35 är redan igång, men det kan dröja två-tre månader innan all verksamhet kan flytta in där.

Måndag till onsdag vecka 49 kommer tillgängligheten att vara begränsad, då dessa dagar även går till att flytta ut verksamheten. Alla patienter som behöver vårdkontakt samma dag kommer att få det.

Patienter kan hela tiden kontakta Mullsjö vårdcentral via ordinarie telefonnummer, 010-242 47 00 eller via e-tjänster på 1177.se. I samband med att patienten får en bokad tid så meddelar även sjuksköterskan var besöket ska ske. Vårdcentralen kommer även att erbjuda fler hembesök för att underlätta för de som har svårt att ta sig iväg.

Kontakt:

Lise-Lotthe Hedström,
verksamhetschef, Mullsjö vårdcentral
lise-lotthe.hedstrom@rjl.se

010-242 47 12

Andreas Leo,
samhällsbyggnadschef, Mullsjö kommun andreas.leo@mullsjo.se

0392-141 99