Pressinbjudan 14 november: Psykiatriveckan på höglandet 11-15 november 2019

Porträttbild av en kvinna
Anna Nergård, regeringens särskilda utredare för Samordnad utveckling för god och nära vård, deltar i psykiatriveckan på höglandet för att tala om framtidens utmaningar i hälso- och sjukvården, nära vård, stark primärvård och vad som krävs för en nationellt samordnad förändring. Foto: Johan W Avby

Anna Nergård, regeringens särskilda utredare för Samordnad utveckling för god och nära vård, besöker psykiatriveckan på höglandet som i år slår deltagarrekord med fler än 3 000 deltagare.

Temat för årets psykiatrivecka är ”Hälsa genom livet” och som brukligt kommer såväl personer från professionen som personer med egen erfarenhet av psykiatrisk sjukdom att föreläsa och dela med sig av kunskap och erfarenhet. Föreläsningarna är öppna för alla, kostnadsfria och hålls på flera orter på höglandet: Eksjö, Nässjö, Sävsjö och Vetlanda.

Torsdag 14 november gästar Anna Nergård, särskild utredare för Samordnad utveckling för god och nära vård, psykiatriveckan för att tala om framtidens utmaningar i hälso- och sjukvården, nära vård, stark primärvård och vad som krävs för en nationellt samordnad förändring.

Som traditionen bjuder avslutas psykiatriveckan med en föreläsning som är en riktig energihöjare – Ingenting är omöjligt! med Susanne Dalsätt, träningscoach och inspiratör från Visingsö.   

Hela programmet förHöglandets psykiatrivecka 2019(Extern länk)

Media är välkomna att träffa representanter för psykiatriska kliniken på Höglandet samt Anna Nergård, särskild utredare för Samordnad utveckling för god och nära vård!

Tid: Torsdag 14 november klockan 10.45–12.30. Möjlighet att intervjua Anna Nergård klockan 12.30–13.30
Plats: Aulan, Höglandssjukhuset Eksjö

Kontakt
Annica Lindström, verksamhetsutvecklare
psykiatriska kliniken, Höglandssjukhuset Eksjö
010–243 56 47