Sjuksköterska

Psykiatriska kliniken avdelning B, Höglandssjukhuset i Eksjö

#sverigesviktigastejobb

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet av psykiatrisk vård ses det som positivt men är inget krav. Tjänsten avser en av våra allmänpsykiatriska slutenvårdsavdelningar, avdelning B.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med arbetstider dag, kväll och 2 av 5 helger. Önskeschema tillämpas. Tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett trivsamt arbete där du får vara med i utvecklingen av den personcentrerade vården. Vi jobbar kontinuerligt med förbättringsarbeten varpå vi just nu är igång med att implementera Safewards som en del i att skapa en tryggare vård och arbetsmiljö. Som medarbetare hos oss arbetar du i team med duktiga kollegor. Detta på en välfungerade klinik där vi sätter patienten i fokus.

Vi arbetar med mentorskap vilket innebär att du som nyanställd hos oss får en personlig mentor. Du får dessutom kontinuerlig kompetensutveckling med goda utbildningsförutsättningar i spännande sammanhang. 

Som anställd inom Region Jönköpings län har du tillgång till olika förmåner så som fri öppen sjukvård, förmånscyklar samt ett personalgym ett stenkast från vår arbetsplats.

Läs gärna mer om våra förmåner här.

Om du är nyutbildad sjuksköterska? Vi vet att steget från utbildning till verklighet kan kännas stort. Vi vill ge dig som nyutbildad sjuksköterska en bra start i arbetslivet där du får växa in i din nya yrkesroll. Därför erbjuder vi dig som fått din legitimation de senaste 12 månaderna att delta i ett av Sveriges bästa introduktions- och utvecklingsprogram för nyutbildade sjuksköterskor (RIU). Programmet omfattar 20 heldagar fördelade på åtta månader och det startar varje år i februari och september. RIU ger dig en möjlighet att träffa andra nyutbildade där ni utbyter erfarenheter och ger varandra råd och stöttning.

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska hos oss leder du genomförandet av omvårdnadsprocessens alla steg i samverkan med patient och närstående. Du samordnar genomförandet av vårdplaner samt behandlingen av avdelningens patienter i samverkan med läkare och övriga i avdelningens team. Du arbetar även med ständiga förbättringar och bidrar till utvecklingen av den personcentrerade vården.  

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss tror vi att du är en trygg och stabil person som tar initiativ, har mod att agera efter din egen övertygelse och får saker att hända. Då arbetsdagarna hos oss ser olika ut är det viktigt att du har lätt för att ställa om efter rådande omständigheter. I ditt arbete kommer du ha kontakt med många olika människor varpå det är viktigt att du är bra på att samarbeta och har förmåga att sätta dig in i andras perspektiv. Vidare lägger vi vikt vid att du har en positiv inställning till ditt arbete och en vilja att bidra till såväl din egen som vår kliniks utveckling.  

Detta värderar vi högt

Vi lär oss av varandra och tar tillvara på våra medarbetares kompetens. Utifrån givna ramar arbetar vi för att alltid ge bästa möjliga vård till alla våra patienter. Vi är positiva och sprider glädje för att ge varandra en god arbetsmiljö.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till biträdande verksamhetschef Helena Fager, 010-243 56 52 alternativt Michaela Helgasdotter Sjöberg 010-243 56 72. 

Sista ansökningsdag är 2022-08-31 men intervjuer kan komma att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Din upplevelse är viktig för oss. Därför vill vi informera dig om att under sommaren kan rekryteringsprocessen ta längre tid än vanligt. Vi återkopplar till dig så snabbt som möjligt.

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb