Specialistläkare/överläkare

Barn- och ungdomspsykiatrisk mottagning, Nässjö

Vi söker

Vi söker en specialistläkare/överläkare till en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Du som söker är utbildad läkare och har specialistkompetens inom barn- och ungdomspsykiatri. Du har goda kunskaper i svenska tal och skrift. Då resor förkommer i tjänsten är B-körkort ett krav. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tjänst på en lösningsfokuserad och trivsam arbetsplats. För oss är det viktigt med en god arbetsmiljö och där samarbete inom teamet är centralt. Möjligheten att bidra till utveckling och upplägg av verksamheten är god och du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som specialistläkare/överläkare hos oss kommer du att arbeta med bedömnings-, utrednings-, och behandlingsarbete med barn, ungdomar och deras familjer. Arbetet sker i tvärprofessionella team kring varje patient där både psykologer, sjuksköterskor, kuratorer och arbetsterapeuter ingår.
Du är också en viktig del i mottagningens kliniska förbättringsarbeten. Du medverkar även vid klinikens jour- och beredskapsarbete.

För att du ska trivas hos oss

För oss är det viktigt du kan kommunicera på ett tydligt sätt och säkerställa att det budskap du har går fram. Du tar ansvar för dina uppgifter, är driven och kan när det krävs ändra förhållningssätt och anpassa dig till förändrade situationer. Vi värdesätter bra samarbete och därför är det viktigt att du kan arbeta bra tillsammans med andra. I ditt arbete ser du till att kontinuerligt underhålla din specialistkunskap.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor går det bra att kontakta områdeschef Karin Elardt, 010-243 36 36, karin.elardt@rjl.se. Rekryteringsprocessen tar en paus mellan vecka 29 till 32 och återupptas därefter. Under denna period finns inte möjlighet att få återkoppling på frågor. Sista ansökningsdag är den 2022-08-14. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisen belastningsregister och misstankeregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Sök jobbet som Specialistläkare/överläkare Tillbaka till lediga jobb