Arbetsterapeut med arbetsuppgifter som rehabkoordinator

Bra Liv Norrahammar vårdcentral

Vi söker dig som vill arbeta med och utveckla hälso- och sjukvården med och för våra patienter! Vårdcentralerna Bra Liv med 33 vårdcentraler i Jönköpings län erbjuder en god arbetsmiljö och med goda möjligheter att utvecklas. Vi ägs och drivs av Region Jönköpings län.
 
Vi söker
Vi på Norrahammars vårdcentral söker nu en arbetsterapeut med arbetsuppgifter som rehabkoordinator till en tillsvidareanställning om 100 % med tillträde den 1 oktober 2022 eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Som rehabkoordinator är uppgiften att ge stöd och råd till enskilda patienter, vara rådgivare och kunskapsförmedlare till medarbetare i hälso- och sjukvården samt gentemot arbetsgivare, Arbetsförmedling, Försäkringskassa och kommunens socialtjänst. Vi arbetar nära varandra i alla yrkeskategorier på vårdcentralen för att ge våra patienter bästa möjliga vård. En viktig del i uppdraget är att samordna och samverka internt, allt för att ge stöd till individen och bidra till att förkorta sjukskrivningar så att de ska kunna återgå i arbete så snart det är möjligt.

Som arbetsterapeut arbetar du självständigt inom handrehabilitering både vid lättare trauman, överbelastningsproblematik eller kronisk smärta. Du träffar även patienter med psykisk ohälsa som upplever problem med aktivitetsbalans och stress.  I arbetet ingår även demens- och körkortsbedömningar samt gruppverksamhet i form av exv ReDO (Redesigning Daily Occupations).  

För att du ska trivas hos oss
Du är leg arbetsterapeut, gärna med erfarenhet av primärvård. För att klara av och trivas med uppdraget behöver du kunna samarbeta, eftersom mycket av arbetet görs i team runt patienten, men du måste också ha förmåga att arbeta självständigt och kunna fatta beslut inom ditt kompetensområde. Du behöver också vara flexibel i ditt arbetssätt.

Detta värderar vi högt
Arbetsmiljön ska präglas av dialog, trivsel och hälsa, liksom balans mellan arbete och fritid. Vår samlade erfarenhet nyttjas genom samverkan och erfarenhetsutbyte. Utbildning i Försäkringsmedicin och ReDO ser vi som meriterande.

Så här gör du om du är intresserad
Blir du nyfiken och vill veta mer så hör av dig så pratar vi mer. Kontakta enhetschef Maria Andell, tfn 010-242 39 28.
Facklig representant för SACO är Anna Fagerberg, tfn 010-242 39 16.

Sista ansökningsdag är den 15 augusti 2022. Urval och intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Arbetsterapeut med arbetsuppgifter som rehabkoordinator Tillbaka till lediga jobb