Tandsköterska inom allmän- och specialisttandvård, Nässjö Folktandvård

Nässjö Folktandvård

Vi söker nu dig som är tandsköterska och som trivs med variation och flexibilitet i arbetet. I Nässjö är vi en stor klinik med många engagerade och kompetenta medarbetare som är måna om varandra. Tjänsten innebär också att halva tiden spenderas i Specialisttandvården inom pedodonti eller kirurgi.   

 

Lär känna kliniken genom att besöka vår webbsida Jobba på Nässjö Folktandvård

 

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, har har god datavana och det är positivt om du har erfarenhet av journalsystemet T4. Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal, såväl som skriftligt. B-körkort är meriterande. 

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och vilja att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig

Tillsvidareanställning på heltid där 50 % sker inom allmäntandvården och resterande inom specialisttandvården pedodonti respektive kirurgi. Tillträde enligt överenskommelse. Du får möjlighet att möta ett mycket varierat patientklientel med olika behov. Vi tycker att det är viktigt med den personliga utvecklingen och jobbar för att såväl kliniken som den enskilda medarbetaren hela tiden ska kunna utvecklas.

Vi är kända för att ta bra hand om nya medarbetare med hjälp av Folktandvårdens introduktionsprogram och vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag till våra medarbetare. Läs gärna mer om förmånerna här

Det här får du arbeta med

Tjänsten som tandsköterska innefattar framför allt arbete i team tillsammans med tandläkare och tandhygienist. Du kommer även ha egna patienter där du bland annat utför munhälsokontroller och fissurförseglingar. Tjänsten innefattar också lättare receptionsarbete och hjälp i steril.

Ungefär 50 % av arbetstiden är förlagd inom specialisttandvården med placering i Nässjö. Under övrig tid på Nässjö klinik kan visst arbete ske på vår annexklinik i Bodafors, hit kör vi på arbetstid.

För att du ska trivas hos oss

Du bemöter och behandlar barn- och vuxenpatienter på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i din patientkontakt. Dagens förutsättningar kan snabbt ändras vilket gör att du har förmågan att anpassa dig och tillsammans med dina kollegor lösa de situationer som uppstår.

Hos oss får du möta många olika patienter och därför är du mån om att anpassa din kommunikation efter person och följer upp så att ditt budskap når fram. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är öppen för att lära dig nya saker och utvecklas, både som person och i din yrkesroll.

Som medarbetare hos oss arbetar du för klinikens gemensamma mål och för ett arbetsklimat som både du själv och andra medarbetare trivs med. Det skall vara kul att gå till jobbet!

Detta värderar vi högt

Vi tycker att det är viktigt med den personliga utvecklingen och jobbar för att såväl kliniken som den enskilda medarbetaren hela tiden ska kunna utvecklas. Vi vill kunna ta vara på just dina kompetenser och färdigheter. På kliniken värdesätter vi ett öppet klimat och avslappnad stämning, vi arbetar alla i samma lag.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Loka Holm Kvist loka.holm.kvist@rjl.se eller verksamhetschef Angelica Andersson Nilsson angelica.nilsson.andersson@rjl.se

Sista ansökningsdag är 14 augusti. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandsköterska inom allmän- och specialisttandvård, Nässjö Folktandvård Tillbaka till lediga jobb