Kvalitetsutvecklare

Enhet Lednings- och Verksamhetsstöd

IT-centrum på Region Jönköpings län söker erfaren Kvalitetsutvecklare

Är du en driven och engagerad verksamhetsutvecklare? Har du lätt att få med dig kollegor i utvecklingsarbete? Kan du koppla detta till mätningar och kvalitetsarbete – då är du kanske vår nya kollega på IT-centrums projektkontor.

På enhet Lednings- och Verksamhetsstöd arbetar vi med att stötta IT-centrum med allt från vardaglig administration till utveckling av verksamheten. Nu söker vi en senior medarbetare till vårt projektkontor där du kommer få en drivande roll i vårt kvalitetsarbete. Som närmsta kollega kommer du ha en projektsamordnare och tillsammans kommer ni stötta IT-centrum i utveckling och förbättringsarbete.

Det här är du

Du är en senior person som gärna delar med dig av dina erfarenheter. Du känner dig hemma i ansvarsområden som kvalitetsutveckling, projektledning samt processarbete. Du har mycket god analytisk förmåga och är duktig på att ta fram relevanta mätningar som driver utveckling.

Du är ansvarstagande, strukturerad och lösningsfokuserad. Du har förmågan att handleda och på ett pedagogiskt sätt formulera och beskriva vikten av att jobba målinriktat. Du är trygg i dig själv och van att möta människor i förändring, både individuellt och i grupp.

Du är en person som får med dig andra genom ett tydligt, positivt och konstruktivt förhållningssätt. Således är du bra på att kommunicera och anpassa budskapet efter mottagare och situation.

Det här får du arbeta med

Ett av ansvaren på enhet Lednings- och Verksamhetsstöd är att vi driver Projektkontoret. Du kommer ha en viktig roll i detta och tillsammans med vår projektsamordnare stötta våra projektledare i deras arbete.  Som Kvalitetsutvecklare kommer du stötta IT-centrums organisation i olika former av kvalitetssäkring av våra metoder och arbetssätt, t.ex. processutveckling.

Du kommer samordna det systematiska kvalitetsarbetet i samråd med kvalitetsansvarig. Tillsammans med processgrupperna kommer du identifiera förbättringar och genomföra förändringar.

Du kommer ansvara för vårt team som jobbar med riskminimering vid produktionssättning av nya IT-lösningar (release management) tillsammans med testledare. Du kommer också hålla i veckovisa PULS-möten samt möten för styrning av vår projektportfölj.

Dina kompetenser och egenskaper

Du som söker ska ha relevant högskoleutbildning och ett pars års erfarenhet av kvalitets-, process- och metodarbete med fokus på projekt. Du känner dig trygg i din roll och är van vid att möta människor i förändring såväl enskilt som i grupp, brett över olika professioner och verksamhetsområden.

Meriterande är om du har god kunskap om systematiskt kvalitetsarbete (ex. ISO 9001) samt erfarenhet av att jobba med olika processkartläggningsverktyg. Vi ser gärna att du har erfarenheter av att ha jobbat med Lean och Agile och att du som person har ett coachande förhållningssätt.

För tjänsten krävs goda språkkunskaper i svenska i tal och skrift.

Så här gör du om du är intresserad

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Placering i Huskvarna. Sista ansökningsdag är den 2022-08-15. På grund av semesterperioden kommer vi inte hantera ansökningar förens vecka 33, men har du frågor går det bra att kontakta Enhetschef Karin Törnblom innan vecka 29, på telefon: 0722-436681.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Sök jobbet som Kvalitetsutvecklare Tillbaka till lediga jobb