Äldretandvårdsstrateg, Folktandvården Region Jönköpings län

Folktandvården, Region Jönköpings län

Folktandvården i Region Jönköpings län arbetar för att ge länets invånare bästa möjliga munhälsa. Ett av våra viktiga uppdrag handlar om tandvård och munhälsa för länets äldre invånare. Nu har vi ett spännande och unikt uppdrag för dig som är odontologiskt utbildad med ett stort intresse för äldretandvård.

 

Som äldretandvårdsstrateg hos oss arbetar du strategiskt för att utveckla och kvalitetssäkra äldretandvården i länet. 

 

Vi söker

Vi söker dig som har en odontologisk utbildning och har ett stort intresse för äldretandvård. Du har flera års arbetslivserfarenhet inom din profession och är trygg i din yrkesroll. 

För tjänsten krävs en god kommunikativ förmåga och du talar och skriver obehindrat på svenska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Uppdraget som äldretandvårdsstrateg är på 50 % och du utgår då från Folktandvårdens ledningsstab i Jönköping. Övrig tid arbetar du i din grundprofession på någon av våra kliniker i länet. Val av klinik baseras på ditt önskemål och verksamhetens behov.

Vill du kompetensutveckla dig? Det tycker vi är viktigt och erbjuder bland annat ett gediget utbildningsprogram samt nära samarbete och kunskapsutbyte med specialisttandvården vid Odontologiska Institutionen. 

Du erbjuds ett friskvårdsbidrag på 3000 kr och för dig som flyttar till vårt län erbjuder vi också flyttbidrag upp till 20 000 kronor. 

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner.

Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

I ditt uppdrag som äldretandvårdsstrateg arbetar du strategiskt och utvecklingsinriktat med äldretandvårdsfrågor. 
Du kvalitetssäkrar verksamheten i enighet med exempelvis Nationella riktlinjer samt inom ramen för Folktandvårdens uppdrag.

Du har ett stort kontaktnät varpå arbetet kräver att du är relationskapande och har lätt för att samarbeta med andra. Du deltar i såväl regionala som nationella nätverk samt planerar och genomför utbildningsinsatser. Du är ett stöd till Folktandvårdens kliniker både genom att finnas tillgänglig för frågor som rör äldretandvård men också genom att ta fram och uppdatera gällande rutiner och dokument.

Du har ett nära samarbete med koordinatorn för uppsök och det utökade uppdraget inom äldretandvård. 

Övrig tid arbetar du inom din grundprofession på en av våra kliniker i länet .

För att du ska trivas hos oss

Som person är du trygg och stabil. Du har förmåga att se helheter och ta hänsyn till sakers betydelse och konsekvens under ett långsiktigt tidsperspektiv. Du trivs att arbeta självständigt och för att nå uppsatta mål planerar och organiserar du ditt arbete på ett effektivt och strukturerat sätt.

Som äldretandvårdsstrateg har du stora kontaktytor. Du värdesätter gott samarbete och är relationsskapande och lyhörd gentemot andra. Du har en god kommunikativ förmåga och förmedlar ditt budskap på ett lättförståeligt och pedagogiskt sätt.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Angelica Nilsson Andersson på telefonnummer 073-419 98 91. 

Sista ansökningsdag är den 15 augusti 2022. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. 

Sök jobbet som Äldretandvårdsstrateg, Folktandvården Region Jönköpings län Tillbaka till lediga jobb